Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Már 3 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel. Nagyon jó a kapcsolatunk. Azonban van egy kis bibi. Párszor már szóba került hogy mikor mutat be a szüleinek. Mikor ezt felhoztam neki, mindig terelte a témát, vagy azt mondta, hogy ahhoz hogy őt megismerjem, nem kell a szüleit is ismernem.
Eleinte azt hittem hogy engem szégyell előttük, vagy ilyesmi.
Óvatosan rá is kérdeztem erre, és akkor nagyon rosszul érezte magát. Annyit azért mondott, hogy csak nem szeretné hogy lássam, hogy ő hol él.
De akkor ezekszerint az otthonát szégyelli?
Azóta nem beszéltem vele erről, mert ahogy írtam is, nagyon szarul érezte magát emiatt.
Tulajdonképpen annyira nem zavar hogy nem ismerem a szüleit, csak kicsit fura. Főleg hogy ő volt már nálunk, és be is mutattam a családomnak, remélve hogy akkor kevésbé fogja feszéjezni az, hogy esetleg ő is bemutasson a szüleinek.
A nagy kérdésem pedig az volna hogy mit is csináljak ebben a helyzetben?
Illetve, egy másik kérdés, ha mondjuk ráhagyom ezt, akkor később mennyire fogja befolyásolni a kapcsolatunkat?
Én 17/F, Ő 16/L
Köszönöm mindenkinek!
Természetesen nem fogok vele emiatt szakítani, csak érdekelt mások véleménye is erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!