Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az én részemről beteges vagy más mit tenne?
Volt 1 barátnőm akivel együtt voltam, de a legelső alkalomnál rohant vissza az exéhez + még 1 lányhoz volt közöm aki utólag azért nem jött velem össze mint kiderült mert még az exét szerette...
Össze jöttem egy lánnyal aki baromi rendesnek tűnik. VISZONT! Előjött bennem ez a paranoia, hogy mivan ha ő is az exét szereti. Mindenben azt látom, hogy hozzá hasonlít stb. Mindig rá kérdezek, de azt mondja, hogy nekem hogy juthatnak ilyenek eszembe amikor semmi köze hozzá stb.
18 évesek vagyunk mindketten. Most is beállított egy becenevet messengeren és egyből az jár a fejembe, hogy mivan ha a régi barátját ugyanígy hívta és ő jut róla eszébe stb. Ti mit tennétek? Én vagyok beteges?
Ha a korábbi barátnőid hülyeségeit mindig a jelenlegin vered le, akkor jó eséllyel fogsz egyedül megöregedni és meghalni.
A tapasztalatok szűrni kell és feldolgozni, nem más emberek nyakába varrni.
Neked hogy esne, ha a párod az exe hibáit rád aggatná, amikor te semmi rosszat nem tettél? Szívesen lennél egy olyan emberrel, aki mindig a rosszat látja és keresi benned???
Lehet, hogy érdemes lenne beszélgetned egy szakemberrel, mert ha ebbe az irányba haladsz, annak nem lesz jó vége.
Ez így nem jó!
Mindenki tiszta lappal indul, és kap lehetőséget egy normális embernél.
Ha lehet ne igy ijeszd el a mostani baratnodet!!
Egyszer azt fogja hinni hogy betegesen féltékeny vagy,arra akivel valoszinu nem is beszélget..
Próbálj meg megbízni ebbe a lányban,nem mindenki ugyanolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!