Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azért nem próbálkozik már,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem próbálkozik már, mert nem volt visszajelzés a részemről?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki sokáig bókolt, és mindig úgy nézett rám, mint aki csak rám vágyik, de én nem tudtam viszonozni, mert munka közben nem igazán érek rá flörtölni. Eladó vagyok egy kis boltban, ő meg hozzánk jár vásárolni. Azóta, mintha már kevesebb figyelmet szentelne nekem. Csak szórakozni akart vagy eltántorítottam? Ha legközelebb hosszasan a szemébe néznék és mosolyognák, vajon megjönne az önbizalma?
2022. júl. 26. 19:59
 1/2 Nikixx0 ***** válasza:
100%
Hát szerintem csak feltünt neki hogy nem érdekled annyira az illetőt, ezért vett vissza. Ha legközelebb találkoztok legyél vele kedves és magabiztos, mosolyogj rá, esetleg kérd el az elérhetőségét és hátha lesz belőle valami? Ahogy látom téged is érdekel mert zavar hogy nem figyel fel rád annyira, harcolj érte és ha látod hogy reménytelen hagyd.:D
2022. júl. 26. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg feladta.

Lehet ez picit fura ötlet, de ha tetszik neked, akkor írd fel valamelyik elérhetőségedet egy papírra, és ha legközelebb odajön vásárolni, add oda neki a papírt a visszajáróval együtt, hátha megkeres.

2022. júl. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!