Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ilyen miatt?
52 éves vagyok, 30 éve boldog házasságban. Éppen lakásfelujítás volt nálunk, előkerültek az emlékes dobozok. Minden megvan az exeimtől, férjemnek szintén. Sőt! Neki volt előttem egy menyasszonya.
Megvan minden. Az összes levél, amit az első szerelmem írt, mert távkapcsolatban voltunk, több tucat. Fényképek, ajándékok. Volt egy srác aki szerelmes volt belém, de én nem, nem volt köztünk semmi, viszonyt egyszer küldött a katonasága alatt egy lepréselt mezei virágot, azt is eltettem.
Egyik exemtől anno kaptam egy zsolnai vázát, az a mai napig kint van a polcon, mert nagyon szép.
Miért dobtam volna ki az emlékeimet? Ez nem jelenti azt, hogy nem léptem túl rajtuk.
Őrzöm őket. Szép emlékek, még akkor is ha csúnya szakítás volt a vége. Ez is az életem része. A múlt is hozzám tartozik.
8-as, akkor te három-négy-nyolc évre visszamenőleg minden fényképet kitörölsz face-ről, instáról, amin együtt lehettek vagy együtt vagytok megjelölve rajta...
:D Egészségedre, nekem nem ment el ennyire az eszem.
#16 Facem nincs, de egyébként sem pakolnám tele a netet a közös képeinkkel. Az a mi MAGÁNÉLETÜNK!
Egyébként pedig ha albumba tendezed, akkor pár kattintással az egész törölve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!