Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítanál ilyen miatt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ilyen miatt?

Figyelt kérdés
Össze jöttünk egy lánnyal. Sajnos ezt nem tisztáztuk le, hogy a galériájában az összes exéről megtartotta a képeket. Valamelyikkel közös kép van stb. Azt mondta, hogy több ezer kép közül nem foglalkozik pont ezekkel a képekkel + neki ezek emlékek és nem akarja ki törölni. Elvileg soha nem szokta őket nézni csak így ott vannak és ennyi. Többször is elmondta, hogy mindegyiken túltette magát és sose menne vissza eggyikhez se. Mit tegyek?
2022. aug. 16. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem miert lett mindenki lepontozva, aki nem törli a képeket. Gondolom azok pontozták le, akiknek az EQ szintje nagyon alacsonyan van.
2022. aug. 16. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
#9 egyetértek.
2022. aug. 16. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Nekem egyszerűen nincs kedvem, időm és türelmem végigböngészni 3000 képet és törölgetni azokat amin az exeim vannak. Pedig tényleg mindegyiken túlvagyok, nem nezegetem a képeket. De nincs kedvem egyesélvel végignezni az egész galériámat és mindet törölni.
2022. aug. 17. 00:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

52 éves vagyok, 30 éve boldog házasságban. Éppen lakásfelujítás volt nálunk, előkerültek az emlékes dobozok. Minden megvan az exeimtől, férjemnek szintén. Sőt! Neki volt előttem egy menyasszonya.

Megvan minden. Az összes levél, amit az első szerelmem írt, mert távkapcsolatban voltunk, több tucat. Fényképek, ajándékok. Volt egy srác aki szerelmes volt belém, de én nem, nem volt köztünk semmi, viszonyt egyszer küldött a katonasága alatt egy lepréselt mezei virágot, azt is eltettem.

Egyik exemtől anno kaptam egy zsolnai vázát, az a mai napig kint van a polcon, mert nagyon szép.

Miért dobtam volna ki az emlékeimet? Ez nem jelenti azt, hogy nem léptem túl rajtuk.

Őrzöm őket. Szép emlékek, még akkor is ha csúnya szakítás volt a vége. Ez is az életem része. A múlt is hozzám tartozik.

2022. aug. 17. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van képem az exemrol. De nem azért mert nézegetni akarom vagy mutogatni, hanem mert a 20 ezer képem közül nincs kedvem kivalogatni. Talán neki is ez az oka.
2022. aug. 17. 08:32
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

8-as, akkor te három-négy-nyolc évre visszamenőleg minden fényképet kitörölsz face-ről, instáról, amin együtt lehettek vagy együtt vagytok megjelölve rajta...

:D Egészségedre, nekem nem ment el ennyire az eszem.

2022. aug. 23. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Facem nincs, de egyébként sem pakolnám tele a netet a közös képeinkkel. Az a mi MAGÁNÉLETÜNK!

Egyébként pedig ha albumba tendezed, akkor pár kattintással az egész törölve van.

2022. aug. 23. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!