Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ilyen miatt?
Figyelt kérdés
Össze jöttünk egy lánnyal. Sajnos ezt nem tisztáztuk le, hogy a galériájában az összes exéről megtartotta a képeket. Valamelyikkel közös kép van stb. Azt mondta, hogy több ezer kép közül nem foglalkozik pont ezekkel a képekkel + neki ezek emlékek és nem akarja ki törölni. Elvileg soha nem szokta őket nézni csak így ott vannak és ennyi. Többször is elmondta, hogy mindegyiken túltette magát és sose menne vissza eggyikhez se. Mit tegyek?2022. aug. 16. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Szakíts vele
Felesleges ezen idegeskedni
44 szavazat
1/17 A kérdező kommentje:
Mindketten 18 évesek vagyunk
2022. aug. 16. 12:21
2/17 anonim válasza:
Nekem is megvannak a közös képeim az exemmel, pedig már semmit sem érzek iránta. Igaz, én rejtettbe raktam mert nézegetni nem akarom, de az is egy korszaka volt az életemnek, nem akarom kitörölni sem. Ha tényleg semmi más nem köti össze már az exével, szerintem felesleges ezen idegeskedni. 20/L
3/17 anonim válasza:
Azok csak képek. Amíg nem csal meg, nem kezd el senkiről többet beszélni, nincs min parázni. Ha veled van akkor biztos nem kell neki egyik sem.
4/17 anonim válasza:
Miért törölné az emlékeket?
Ha a múltjára is féltékeny vagy, mi lesz később?
Nekem minden kép és tárgy megvan az exeimtől. Ez nem jelenti azt, hogy nem tettem túl magam rajta. De az emlék az enyém, és nem akarom kitörölni.
5/17 anonim válasza:
Én is megtartottam a képeket az exemről.. én is ezt mondtam mikor meglátta valaki a telefonomban.. mai napig beszélek ezzel az exemmel és belé vagyok szerelmes
7/17 anonim válasza:
Max a közös szex képek videok aggasztananak, meg a nastol kapott nude ilyen helyzetben.
8/17 anonim válasza:
Ha túl tette volna magát rajtuk, akkor nem őrizgetné a közös fótókat sem.
Én egyetlen exemmel sem tartom a kapcsolatot, és ha esetleg találnék egy régi fotót róla, azt azonnal törlöm.
9/17 anonim válasza:
És soha nem értettem azokat az embereket, akik ha szakítanak valakivel akkor azt ki is akarják törölni a múltjukból. Mintha sosem lettek volna együtt. Én is megtartom azokat a képeket, mert szép emlékek. És akkor nagyon boldog voltam vele, mégha már sose lennék az vele. De ha valami boldoggá tett, azt nem fogom megbánni, hogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!