Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz az, ha fiúként vonzóbbnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, ha fiúként vonzóbbnak találom, ha a lány dominánsabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje foglalkoztat ez a téma, mivel az ismertségi körömbe többé kevésbé megvetik ezt a hajlamomat. Igazából az élet legtöbb terén elég határozott vagyok, nem vagyok félénk, vagy túlzottan visszahúzódó, de az intimebb kapcsolatokban sokkal vonzóbbnak találom azokat, a nőket/lányokat akik, dominánsként tudnak fellépni velem szembe, ezzel egy kicsit alárendleve engem.

17F

2022. júl. 27. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel szívesen kifejtem, de annyira nem mentem volna bele, mert a kérdés szempontjából nem az én szexuális életem a mérvadó.

2022. júl. 27. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2022. júl. 27. 17:52
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

11: nem érdekel, nem tartok rá igényt, kösz!

Pusztán jeleztem, hogy talán senki sem mert még szólni neked.

Vannak nők, aki szeretnek szenvedni.

Szerintem nem attól lesz egy nő bájos, mert buta.

2022. júl. 27. 19:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz egy olyan lányt, akinek ez bejön, akkor nem baj.
2022. júl. 27. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Remélem találsz ilyen illetőt kérdező, sok sikert!
2022. júl. 28. 07:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint bejön, hogyha a mellett, hogy magabiztos vagyok, a csaj is erős, van véleménye. Nekem szerencsére sikerült már ilyet találnom, és szerintem nem is annyira ritka. De sokan félreértik a kérdést, mert kérdező intim kapcsolatot kérdezte. Nos szerintem a férfiak nagyrésze nem bánná szerintem ha nem is mindig, de néha a csaj elég magabiztosan, dominánsan viselkedne szex közbe.
2022. júl. 30. 00:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz :) És rengeteg nő szeret domináns lenni
2022. júl. 30. 20:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és, hogy sokan bíztatóan szóltak hozzá! Tényleg köszönöm mindenkinek!
2022. júl. 30. 20:34
 19/22 anonim válasza:

Szerintem az a tokeletes amikor mindketten megmeritek mutatni egymasnak a dominasabb es alarendeltebb eneteket is

Es elvezitek is ;)

2022. júl. 31. 22:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, nincs benne semmi kivetnivaló.
2022. aug. 7. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!