Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a lány elfogadhat bulikban kocsmákban más fiúktól többször is akár Italt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 16:32
1/12 anonim válasza:
Persze csak vigyázni kell ne hogy a srác ágyába köss ki
2/12 anonim válasza:
Nálad, nálatok ez belefér? Mert ha igen mindegy, hogy másnál nem.
Nálunk ez nem férne bele, kivéve ha olyan pasiról van szó, akit ismerek. Ismeretlen esetében megköszönném az italt és tisztáznám, hogy csak jól érezni akarom magam itt a barátaimmal és van párom.
3/12 anonim válasza:
Párkapcsolatban állók nem járnak idegenek közé kocsmába bulizni, max ismerősökkel buliznak!
4/12 MDaniel98 válasza:
Hát ez necces terület, ha párodnak ez oké, akkor semmi para ha nem akkor én inkább nem fogadnám el.
5/12 anonim válasza:
Én csak ismerősöktől (egyedülállóként is) mert idegenek mindig akarnak vmit cserébe.
Ha nincs pénzed, ne igyál.
6/12 anonim válasza:
Nem, vagyis én tuti nem csinálnám ezt, ha szeretem a párom.
7/12 anonim válasza:
Na meg ki tudja, hogy mi van még a piában az italon kívül...
8/12 anonim válasza:
Én nem ajánlom, mert hogy ha egy lány elfogadja az italt akkor a srácok többsége ezt zöldútnak veszi, és azt hihetik hogy kölcsönös az érdeklődés.
Érdemes ezt letisztázni, mert vannak akik azt hihetik hogy kihasználtad őket az ingyen piáért, úgy hogy közben foglalt vagy.
9/12 anonim válasza:
A barátod miért nem megy veled a kocsmába??
Vagy miért nem mész a barátnőddel? (ha te vagy a fiú)
10/12 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne oké, ráadásul italt elfogadni felelőtlenség, bárki is adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!