Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz az, ha fiúként vonzóbbnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, ha fiúként vonzóbbnak találom, ha a lány dominánsabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje foglalkoztat ez a téma, mivel az ismertségi körömbe többé kevésbé megvetik ezt a hajlamomat. Igazából az élet legtöbb terén elég határozott vagyok, nem vagyok félénk, vagy túlzottan visszahúzódó, de az intimebb kapcsolatokban sokkal vonzóbbnak találom azokat, a nőket/lányokat akik, dominánsként tudnak fellépni velem szembe, ezzel egy kicsit alárendleve engem.

17F

2022. júl. 27. 11:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem gáz de ilyen lány nem igazán létezik fiatal korosztályban
2022. júl. 27. 12:12
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ. Ha csak szexuálisan az nem gáz. Viszont én nem járnék olyan fiúval, aki a kapcsolat más terén sem tud/akar magabiztos lenni. Utálom amikor egy fiú bem képes magától programot szervezni, vagy meglepni és neki mindigy hogy mit csinálunk, döntsem el én. Ez a határozatlanság nagyon fel tud bosszantani, ilyen fiúval nem járnék.
2022. júl. 27. 12:35
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem gáz, hanem nagyszerű!

Az én párom is pont ilyen és imádom! :)

Ki nem állhatom a macsókat és köztudott, hogy minden jó kapcsolatban bár a ffi a fej, de a nő a nyak.

Nem minden nő szereti, ha ütik-verik-tárgyként kezelik.

2022. júl. 27. 14:40
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

#2 igazából csak szexuálisan. Ahogy fentebb is írtam, az élet többi területén elég határozott vagyok, ezért "lepődtem meg", hogy szexuálisan így érzek

2022. júl. 27. 14:57
 5/22 anonim ***** válasza:
43%

Azért az ütik verik és a papucs között bőven van árnyalat.

Én domináns vagyok, de pl a partnerem ilyen módon való megalázása nem tartozik abba ami izgat.

Viszont az ágy dolgot leszámítva kedves és figyelmes vagyok. Ha valami bántja szívesen meghallgatom, szeretek a másik kedvében járni, persze azért vannak határok, amihez nincs kedvem arra nem lehet rávenni. De azért elég nyitott vagyok, ha a másikat boldoggá tudom tenni. Viszont az ágyban én irányítok, de azért bőven figyelek ott is a másikra. Persze kicsit durvább vagyok, de ez még soha nem okozott senkinél gondot.

Egyáltalán nem csak az agresszív bunkók és a sub pasik vannak.

Kérdezőnek válaszolva, haveri körömben sincs ilyen pasi, mint te. Számomra ez teljesen idegen. De jogom megszólni téged semmi. A nőket szereted, innentől nagy kivetnivalója még a homofóboknak sem lehet. Hogy most milyen vagy a pároddal kettesben az csak rátok tartozik.

2022. júl. 27. 14:58
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén? Szerintem gáz. Én biztos nem jönnék össze ilyennel. Nekem igazi férfi kell.
2022. júl. 27. 15:28
 7/22 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is bejönnek, amúgy van ilyen csaj ismerősöd?
2022. júl. 27. 16:45
 8/22 A kérdező kommentje:
#7 Nem, nincsen, legalábbis én nem tudok róla
2022. júl. 27. 16:48
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

5: "Persze kicsit durvább vagyok, de ez még soha nem okozott senkinél gondot."

vagy legalábbis ők nem mertek szólni..! :)

2022. júl. 27. 17:08
 10/22 anonim ***** válasza:
40%
Elég sok ilyen nő van manapság. Nekem pont az ellenkezője tetszik (gyengéd, érzékeny) és nagyon nehéz találnom. Mindenki arcoskodik manapság. Szerintem sokat rátesz erre a közösségi média elvárása. Már nem érték a báj. Mindenki tüzes és szexi akar lenni. Szerintem könnyen fogsz találni ilyen partnert. Viszont szerintem ők náluk még dominánsabb pasira vágynak, nem olyanra, aki elnyomható.
2022. júl. 27. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!