Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy kicsit beteges? Ha ezt elmondom neki mit reagál?
Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem és ő is engem, persze nem tökéletes kapcsolat, de majdnem az.
Viszont van egy dolog ami nagyon zavar és nem tudom el e mondjam neki. Kicsit átfordult nálam a szerelem egy teljesen más dologba...rendesen zavar már, és félek neki elmondani annyira beteg.
A lényeg annyi hogy van egy húgom, és ez a lány szinte teljesen ő természetre. Még a betegségei is ugyan azok...tehát zárkózott, kicsit depressziós, mindig segíteni kell neki, de még a beszéd stílusuk is ugyan olyan..stb
Na és egy csomószor eszembe jut róla a húgom, és már olyasmit érzek ami inkább egy testvéri szeretet, ráadásul anyám is mondja hogy tiszta olyan mint a húgom.
És például szex közben is ez eszembe jutott néha, ami teljesen véget is ért nem egyszer ez miatt. Már nem is úgy tekintek rá szerintem mint a csajomra.
Ha szakítanék vele akkor is tartanám vele a kapcsolatot, mert annyira szüksége van valakire aki olyan mint én (most nem részletezem)...de ezt igazából ő mondta amúgy.
A lényeg annyi hogy én már nem is vagyok szerelmes belé, hanem ez a beteges furcsa szeretet van bennem...és az van hogy nélküle nagyon szar lenne, de így kapcsolatban ez így nem okés, és nem tudom mit tegyek.
Szerintetek is beteges ez az egész? Mit kéne tennem egyáltalán?
szerintem ez nem beteges, a húgodra emlékeztet, ezáltal nem tudsz rá "nőként" tekinteni, hanem egy olyan szeretet alakult ki benned mint egy családtag iránt, erről nem te tehetsz, nem is ő
inkább szakíts vele mert hosszútávon egyikőtöknek sem lesz ez jó
Mit akarsz ez tök jó dolog csak a nézőponton kell változtatni. Ha a barátnőd olyan mint a hugod akkor fordítva is igaz, a hugod olyan mint a barátnőd. Tehát ha nem ér rá a barátnőd vagy épp megjött neki, akkor B opciónak ott a barátnőd :D
Egy örök klasszikust idézve:
"Nappal hugom
Este dugom"
xDDD
Elirtam, ha nem ér rá a barátnőd vagy szivárog, akkor simán pótolható a húgoddal.
Gl & Have Fun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!