Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hord el az exem mindennek a barátainknak szakítás után?
2-ssel értek egyet. Ilyenkor az emberben lehet annyi fájdalom és sértettség, hogy akarva-akaratlan is kijön belőle az állat.
Ha ez segít valamit, a mi baráti körünkben is volt egy ilyen szakítás. A srác összehordta mindennek a lányt. Nekünk is elég kellemetlen volt, mert mindkettejüket bírtuk, és teljesen egyértelmű volt, hogy a srác bosszúból savazza a csajt. Egy idő után megkértük, hogy fejezze be.
Nálunk sajnos az lett a vége, hogy a srác kikopott a társaságból.
Az exed ámokfutása ellen tenni sajnos nem nagyon tudsz, majd idővel lehiggad. A lényeg inkább az, hogy ne lendülj ellentámadásba, mert akkor sose lesz vége...
Igazad van elnézést.
Én szakítottam azért mert más lányokkal flörtölgetett a szemem előtt és meguntam:// Pedig már rengetegszer mondtam neki de folytatta ugyanúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!