Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el teljesen?
Egyszerűen nem megy ki a fejemből. Közel 2 hete hogy szakítottunk. Nem akarok rá többet emlékezni. Rosszul esik hogy vége ennek, de nem sírtam meg nem is tett akkora bélyeget a hangulatomra. Csak a gondolkodásomra. Tanultam a hibámból és most már tudom jobban kell ügyelnem. Nem kell annyira ragaszkodni az emberekhez hogy ne tudjam elengedni őket teljesen.
Vagyis elengedgem (majdnem teljesen) mert tudom nem tudok mit tenni ellene. És nem is akarok ha neki ez kell. De akkor is benne van a tudatomba és annyira zavar. Nem tujdom hogyan fejezzem ki magam. De amikor valamire koncentrálok akkor is az agyam egy része rá gondol. Hogy eszébe jutok e vagy sem. Hogy nézi e a fiokjaimat vagy valami ilyesmi. És annyira de annyira ideg tépő már ez hogy csak nah.
Jó most így belegondolva talán a hipnozis ami segíthetne de csak van valakinek otlete vagy biztos van valaki aki ilyet élt át.
Na jó ez kicsit (nagyon) szánalmas. XD
Foglald el Magad valamivel, hogy nem tudjál erre a kapcsolatodra gondolni.
Tényleg idővel egyre jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!