Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldjek neki üzenetet?
Nem!
Lepj tovabb, tobbszor mondtad, de megse sikerult. Nem vagytok egymasra valok. Neked pedig el kell fogadnod.
"és tudom hogy szeret"
Nem tudod. Csak reménykedsz benne. Azt is hiába.
Hát, erről az ex témáról én is mesélhetnék jót rosszat egyaránt. Elég bonyolult...
Én azt javaslom, kérj tőle egy találkozót. Személyesen beszéljetek át mindent. Csakis őszintén mondj el neki mindent, amit akkor éreztél. Azt is mondd el, amit most érzel, hogy újra akarod vele kezdeni. De közben ajánljad fel neki, hogy hagysz neki egy kis gondolkodási időt.
Aztán mondja meg egyenesen és őszintén, hogy mit akar. Hagyj neki egy kis teret.
Habár a leírtak alapján én is inkább arra bíztatnálak, hogy jobb lenne már elengedni inkább.
Akár azt is javasolnám, hogy kezdjetek afféle laza kapcsolatba kötöttségek nélkül. 🙂De érződik a szavaidból, hogy szereted. Úgyhogy inkább ennek a lehetőségét se add meg neki, mert sajnos csúnyán megsérülhetsz. Ezt személyes és fájdalmas tapasztalatból mondom. Túlságosan nagy a rizikófaktor az exszel való nosztalgiázás, ha az embernek vannak még érzései.
Úgyhogy még egyszer utoljára próbáld meg. De ha nem nyitott még ezek után sem, hogy időt adnál neki, tényleg engedd el. Az elengedéshez szükséges mindennemű kapcsolat megszakítása. Tiltsd le őt mindenhonnan, a telefonodról és Instagramról is. Ez esetben azért mondd el őszintén miért szükséges ezt tenned.
Mindenesetre megtanultam már ezt-azt én is. Teljesen mindegy, mennyire elfoglalt, mennyire érett vagy éretlen. Ha szeret téged, nyitott lesz arra, hogy átgondolja. Ha pedig nem szeret, újra ugyanazt fogja közölni a javaslatodra, mint eddig.
Az az igazság, hogy néha nem a kitartáshoz kell erő, hanem az elengedéshez.
Fel a fejjel, bármi is történik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!