Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim csinált tetoválást anélkül,hogy szólt volna mit tegyek?
Figyelt kérdés
A pasim 15 éves holnap tölti a 16 ot és megsem említette egyszer csak küldte és nekem nagyon nem tetszik valami undorító koponya.És azt sem értem mindek ennyi idősen tetoválás ráadásul pont akora ami az egész alkarját beteríti.Ti mit tennétek a helyemben?2022. júl. 6. 19:46
1/15 anonim válasza:
Szülei nincsenek, vagy nem érdekli őket, és 15 évesen lehet ilyen tetoválást csináltatni csak úgy? Előbb győződj meg róla, hogy nem csak valami vicc, képfilter vagy egyéb poénkodás.
3/15 anonim válasza:
Ti szeretitek érvként használni: az ő teste, az ő döntése.
4/15 anonim válasza:
15 évesnek nem csinálnak tetoválást. Unatkozol?
5/15 anonim válasza:
1. 18 éves kor alatt nem csinálnak tetoválást, ha mégis megtenné valaki, fel lehet jelenteni.
2. Ettöl eltekintve, miért kellene volna neked elöre szólni, netán engedélyt kérni?
6/15 anonim válasza:
Sajnos lehet csináltatni 18 alatt is. Trükköznek a fiatalok. És van sok otthoni 'tetováló' is.
Fura, hogy neked nem is említette. Én mondjuk azért jobban aggódnék, hogy nem lett-e pl. hepatitis-es.
7/15 anonim válasza:
18 alatt szülői beleegyezéssel csinálják.
Nem lehet, hogy lejön majd róla a tetkó?
8/15 anonim válasza:
Hát figyelj, ez önmagában szerintem még nem szakító indok (már ha szereted), de azt lehet vele éreztetni, hogy ez neked nem jön be.
9/15 anonim válasza:
Ne nézd. Majd pulcsiban szexeltek...
10/15 anonim válasza:
Szülői belegyezést szoktak hamisítani.
Meg nem hivatalos szalonban csináltatják.
Hiába pontoztok le, akkor is sokan csinálnak 18 év alatt, szülői belegyezés nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!