Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha kiteszem ezeket a cuccokat az asztalra akkor oda fognak jönni hozzám a csajok?
Figyelt kérdés
IPad Pro 2021 12.9, IPhone 13, Shootgun, Mitsubishinek a kulcsa, Apple Watch 7 , Asus ROG laptop, ducatinak a kulcsa.
Éttermekbe, fesztiválokon, kocsmákba, szórakozóhelyeken
2022. jún. 24. 21:12
1/13 anonim válasza:
Mármint, szabadon választhatnak belőle? ez valami zsibvásár? Vagy nem értem. :D
2/13 A kérdező kommentje:
Ha felmutatom, hogy nekem ilyen cuccaim vannak!
2022. jún. 24. 21:16
3/13 anonim válasza:
És az neki miért jó, hogy neked van egymillió forint értékű kütyüd, és egy olcsó kocsid? Az összes ezek közül csak neked jó, és ráadásul rossz befektetés kábé mindegyik.
4/13 anonim válasza:
Nem, max megnézik, hogy mi a f*szért pakolsz ki mindent az asztalra
5/13 anonim válasza:
Nem. Kiröhögnek h ilyen sz.rságokkal proccolsz. 😂😂😂
6/13 anonim válasza:
Hát én tuti nevetnék, ne haragudj.:/
7/13 anonim válasza:
Szamanta meg Dzsesszika fog odamenni. Az egyik eltereli a figyelmedet, a masik meg ellopja a cuccaidat. 😂😂😂
10/13 anonim válasza:
Mitsubishi kulcs? Azzal inkább elkergeted azokat, akik ilyesmi alapján szemelnek ki pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!