Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tehetnék,szóljak vagy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék,szóljak vagy ne szóljak?(többi lent)

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmnek van egy barátnője.1 éve vannak együtt,és az én szemszögemből nem annyira fényes a kapcsolat.Legjobb barátnőm igazából megnéz más lányokat is.És mindíg dicsekszik nekem hogy "olyan jó csajt láttam hogy azta",és ezeket nem mondja el a barátnőjének,más lányokkal beszélget Instán is.Csakhogy erről nem szól a barátnőjének,És mindíg panaszkodik nekem hogy elege van,és hogy szakítsanak-e?Őszintén,azt mondtam neki hogy én nem szólhatok bele,mert nem én vagyok benne a kapcsolatban.És tudom hogy köcsögség,de azon gondolkodok hogy legjobb barátnőm lehetséges hogy megcsalja a barátnőjét.És azon gondolkodom hogy most írjak-e rá a barátnőjére hogy rosszat sejtek?Őszintén nem tudom mit tegyek.De azt sem akarom hogy hátbaszúrjam legjobb barátnőmet,de azt sem akarom hogy a barátnőjének szarul essen.

Ui.:Nem nagyon foglalkoznak egymással sem,és aligha mondják el az érzéseiket egymásnak.

2022. jún. 23. 18:23
 1/6 A kérdező kommentje:
És ha valaki azt mondaná hogy nincsen szóköz,akkor sajnálom,de tettem szóközöket!:)
2022. jún. 23. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nagyon szólj bele, inkább csak a barátnődnek mondd meg az igazat, hogy te hogy látod.
2022. jún. 23. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
A bararnoddel beszeld meg ezt, ne irj a masik lanynak, lehet csak felesleges kavarnal
2022. jún. 23. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem is értem amúgy. Nem akarsz beleszólni. De a lánynak megírnád, de a barátnődnek meg nem mondtad hogy mit gondolsz.

Mond el a barátnődnek mit, hogy gondolsz a kapcsolatukról, ilyen egyszerű.

2022. jún. 23. 20:39
 5/6 qkker1 ***** válasza:

Napi kamu megvolt, ráadásul saját magadat buktattad le az első kommenteddel!

"És ha valaki azt mondaná hogy nincsen szóköz,akkor sajnálom,de tettem szóközöket!"

Jó szokásod szerint, az írásjelek után nem tettél!

2022. jún. 23. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Maradj ki belőle. Nem a te dolgod megítélni mások kapcsolatát. Magadban azt gondolsz amit akarsz.
2022. jún. 25. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!