Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan haragszom a barátomra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom a barátomra?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon csúnyán összevesztünk a barátommal, mert valaki rámírt, hogy a barátomnak elvileg egy nagyon fontos dolga van egy másik lánnyal(ez a lány az én volt legjobb barátom, aki majdnem összejött a barátommal, mielőtt mi összejöttünk, de mint kiderült ez a lány elég csúnya szavakkal illetett engem, a barátomat pedig ki akarta használni). Eddig utálta a lányt és beszélni sem nagyon beszéltek, mióta kiderült, hogy milyen lány. Tudja, hogy ki nem állhatom a lányt, de még védte is velem szemben. Tegnap este pedig nem értette meg, hogy kiakadtam, majd amikor bocsánatot kértem később üzenetben, annyit írt, hogy írjak vissza a lánynak. Jogosan haragszom rá?
2022. jún. 17. 16:26
 1/3 October15 ***** válasza:
74%

Most ez miért érdekes? Mármint ha azt írjuk, hogy nem nem haragszol rá "jogosan" akkor nem fogsz rá haragudni? :D Nyilván de ugyanúgy fogsz rá haragudni.

Ha mondjuk elmagyarázod, hogy pontosan mi történt anno, most mi a szituáció, miért kellene beszélned a lánnyal, a barátodnak mi dolga lett volna vele, mi kapcsán védte meg stb akkor mondjuk lehetne valami véleményt formálni a dologról, de attól te még ugyanúgy fogsz haragudni itt és most. Legalábbis meglepődnék ha nem így lenne. [Meg amúgy miért ne így lenne.]

2022. jún. 17. 18:51
 2/3 anonim válasza:

Jogosan, szerintem ne legyen mással fontos dolga főleg egy olyan személlyel ne akivel majdnem összejött mellékesen olyan aki kibeszélt téged és valószínűleg keresztbe is akar tenni neked

Kérdezz rá hogy ő hogy érezné magát hogyha a legjobb barátjával akarnál találkozgatni aki kibeszéli őt, ha azt mondja hogy nyugodtan, akkor szerintem nem éri meg vele foglalkozni.

Teszem hozzá ez a véleményem a leírtak alapján.

2022. jún. 17. 21:26
 3/3 palfydanka ***** válasza:
Szerintem se legyen egy olyan lánnyal fontos dolga, akinek régen bejött, vagy akár alakult vele
2022. jún. 18. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!