Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

Baratnommel tudni kell nagyon keveset talizunk,hetvegente tudunk egyutt aludni,hetkoznap nem es hetkoznap 1x tudunk talizni,viszont tortent a tegnapi napon,hogy en ejszakara mentem melozni es mondtam fel 8 kor indulok tole hogy hazaerjek 9 re,majd mondtam neki meg anyumhoz beugrom elotte igy 7 kor elindulok haza,na erre o teljesen kiakadt,hogy alig vagyunk egyutt es hogy fel oraval elobb hazamegyek mindezt anyam miatt,ugye en apummal élek es tiszta ideg lett,ma ez odaaig fajult,hogy emiatt szakit velem merthogy ezt a kis idot nembirom ragorditani inkabb ilyen indokokkal lelepek tole.. holott tenyleg csak anyumhoz mentem mert volt egy elintezni valo dolgom,amire ez volt a valasza a baratnomnek,hogy,de a het tobbi napjan barmikor at tudsz menni,mondtam oke csak en kondiba is szeretnek a het tobbi napjain menni es ha hazaertem kondibol orulok,ha barinommel tudok telefonalni.. most ott tart a helyzet,hogx szakitani akar velem emiatt,merthogy en hogylehetek ilyen buta hogy azt a fel orat meg nem toltottem vele...

Én 23 ő 20 éves

2022. jún. 15. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnöd hülye, féltékeny, jobban jársz, ha szakít veled.
2022. jún. 15. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell egyből a szakításra gondolni, valóban túlreagálta a barátnőd a dolgot, de ez a probléma még megoldható.

Üljetek le, beszéljétek meg, hogy ki mennyi minőségi időt igényel a másiktól egy héten, és próbáljatok aszerint esetleg találni más időpontot/kat a találkozásra. Az ember arra szán időt, amire igazán akar szerintem.

Ha pedig nem, akkor esetleg próbáljatok többször telefonálni egy héten, az is több, mint a semmi.

2022. jún. 15. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez miért tini kategória?
2022. jún. 15. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez tipik tini kategória :D Mondattagolás egyébként luxus?
2022. jún. 17. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
20%

Valamilyen szempontból igaza van! Ha ilyen keveset találkoztok, megértem őt. Igenis sokat számít az a fél óra is! És ha tényleg fontos neked, akkor nem csak egy kondit hagynál ki, hogy vele töltsd az idődet! Ez biztos. Teljesen megértem őt. De ha nem így látod, lehet, hogy jobb, ha szakítotok, ezt nektek kell eldönteni. Ha pedig úgy döntötök, hogy együtt maradtok, akkor igenis válzoztatnotok kell! Ez így nem jó!

(Bocsánat, ha úgy érzed, tiszteletlenül írtam le a gondolataimat. Nem bántónak szántam. )

2022. jún. 17. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!