Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk!! Szerintetek ez így rendben van?(többi lent!)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre is köszönöm azoknak akik valaszolnak! Szóval én egy 17eves lány vagyok,és van egy 20eves fiú akivel úgymond alakulok már hónapok óta,volt köztünk csók is meg minden (mármint nem teljesen úgy minden),de ha én akárhányszor felhozom neki azt hogy mi lenne ha együtt lennénk,akkor ő mindig azzal jön,hogy nem áll készen egy kapcsolatra,meg egyre rosszabb dolgokkal jön amiket már nemtudok hova tenni,hogy vicc-e vagy sem,minthogy pl,fekudjunk le mert az megerősíti a kapcsolatot és az huu de jó lesz,nemtudom ti hogy vagytok vele de szerintem ez nincs rendjén. Aztán ő mindig az exemmel jön,hogy bezzeg azzal lefeküdtem,meg magat hasonlitgassa hozzá,elhagyni meg nem akarom,mert kicsit megkedveltem...aki volt hasonló szituációban,mit tudtok nekem javasolni? Köszönöm szépen a segítséget,és a válaszokat!!!<32022. jún. 13. 16:44
1/10 anonim válasza:
nem. ez nincs rendben. csak kihasználni akar téged (leginkább szexre), mást nem akar veled/tőled. Ez nem fog megváltozni. Vele ne várj kapcsolatot inkább szakítsd meg ami köztetek van és keress valakit aki tisztel és aki veled akar lenni, nem csak egy fiatalabb lánnyal aki sokmindenre kapható
2/10 anonim válasza:
Hát nem tudom rendben van e...de kicsit olyan mintha csak meg akarna fektetni.
3/10 anonim válasza:
Lényeg, ha komoly, romantikus kapcsolatra vágysz, akkor hanyagold, mert ez vele nem valószínű, hogy megvalósítható.
Ha meg tetszik és te is szeretnél szexelni vele, akkor szexeljetek, csak tudd, hogy ez ennyiben ki fog merülni (de úgy látom ez számodra nem opció).
5/10 anonim válasza:
Kapcsolatra nem áll készen, de azért feküdjetek le. Szerinted?
6/10 anonim válasza:
Nincs rendben és érzelmileg próbál manipulálni, hogy megfektessen.
7/10 anonim válasza:
Arra megy ki az egész, hogy lefeküdj vele. Azt javasolnám, hogy addig próbáld elfelejteni, ameddig még nem szeretsz bele teljesen.
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nincs rendben. Komolytalan a srác és csak ki akar használni. Ha te komoly kapcsolatra vágysz akkor szerintem is hanyagolnod kéne a srácot mielőtt még jobban megkedveled mert annál nagyobb lesz a csalódás :(
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Rájöttem hogy tényleg offolni kéne a srácot,mert már olyan képet is kér tőlem,és már zsarol is hogyha én szeretem,küldök neki meg ilyenek. Tiszta szégyen!
2022. jún. 14. 19:26
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg csak meg akar fektetni. Nem hinném hogy valami komolyabbat gondolna hiszen mondtad is hogy elvileg nem áll készen rá. Te döntöd el hogy vele maradsz es folytassatok továbbra is, vagy inkább keresel valakit aki akar kapcsolatot. A lenyeg hogy amit nem akarsz nem teszed, nem kötelezhet rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!