Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilátástalannak érzem magam?
Sziasztok!
Egy hosszabb történetet szeretnék veletek megosztani egy múltbéli párkapcsolatomról, mert teljesen kivagyok még mindig, pszichológusnál nem voltam még és hátha megoldást találok még azon kívül valahol.
Még az előző évben karácsony előtt együtt voltam egy lánnyal pár hónapot, akibe azóta is teljes mértékben szerelmes vagyok. Miután kidobott azzal az indokkal, hogy nem szerelmes én nincs ideje kapcsolatra, még írogatott 3-4 hónapon keresztül hetente/kéthetente én pedig ezen alkalmakkor egyfolytában megpróbáltam vele találkozni, de persze lemondta, visszautasított, nem kezdtük újra, nem akarta. Volt egy alkalom mikor letiltottam, de megbántam és ráírtam megint. Akkoriba havi 1x minimum írtam neki. Állítása szerint még mindig nem szeretne kapcsolatot.
Régóta nem beszéltem vele. Nagyon hiányzik és még mindig nagyon fáj ez az egész. Fáj, hogy egy ilyen számomra tökéletes lányból csak ennyi jutott nekem. Félek, hogy nem fogok jobbat találni. Szakítás óta sokszor megalázott egy-egy próbálkozásomnál, talán kicsit kapcsolatban is, legalábbis a közelebbi ismerőseim szerint, de nyílván én is hibáztam, mikor letiltottam.
Már 1 év eltelt azóta, írni akarok neki minden egyes percben, nem tudok továbblépni egyszerűen. Folyamatosan hangulatingadozásaim vannak, nem akarok kikelni az ágyból és csak létezem. Úgy érzem nincs sem szebb sem jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!