Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Oké azzal a plüssel aludni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké azzal a plüssel aludni, amit az exedtől kaptál?

Figyelt kérdés

A barátom azzal a plüssel alszik átölelve, amit az exétől kapott. Eközben én itt fekszem vele egy àgyban a hátát bámulva.

Pár hete kapott tőlem is egy plüsst, de nem tudom, hogy tetszik-e neki. Úgy érzem mintha a húgának jobban tetszene😅

Nem tudom, hogy nincs-e még túl az exén, vagy esetleg engem érint-e kicsit túl érzékenyen.

2022. jún. 6. 02:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de nekem is van egy plüssöm amit az exemtől kaptam és azzal alszok. De pl bennem semmi ilyen nincs hogy na azt tőle kaptam vagy valami. Csupán az az állat van ott nálam ( mert nem otthon) és amikor nincs ott a párom azt ölelgetem. A jelenlegi paromtol is kaptam amúgy azzal azért nem alszok mert túl nagy és kényelmetlen. Szóval nem feltétlenül kell ezt ennyire túl gondolni. De ha zavar beszélj vel:e. Tényleg inkább az a kérdés miért nem téged ölel?
2022. jún. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!