Alszik még valaki kamasz/felnőtt létére plüssel? Ha igen mivel?
Figyelt kérdés
Én 18 éves fiú vagyok (szóval fiatal felnőtt)
Évek óta a plüss Szilveszteremmel alszom
Olyan kis cuki.. (szerintem)
Ő lenne az
2021. júl. 22. 12:43
1/24 anonim válasza:
Én is felnőtt vagyok a több plüss van az ágyamban.
2/24 anonim válasza:
Én egy kb. párna méretű plüss békával alszom.
3/24 anonim válasza:
Jelen!! Plüss macskával alszom :)
4/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek is aranyos az enyém?
2021. júl. 22. 13:06
5/24 anonim válasza:
Hát, tudod, ízlések és pofonok. Ha neked ez tetszik, akkor az teljesen jó úgy. Őszintén szólva én nem ezt a plüsst választottam volna, de én én vagyok, te meg te, szóval nincs ezzel semmi baj.
6/24 A kérdező kommentje:
Még anyum hozta valahonnan régen
2021. júl. 22. 13:11
7/24 anonim válasza:
Én egy gyerekkoromból való Gizmo plüssel alszom, illetve egy csillogó szemű akármivel (macska-mosómedve hibridnek néz ki). 28N
8/24 anonim válasza:
Én egy plüss báránnyal alszom, ami párnává alakítható. Szerintem cuki a Szilvesztered 🙂.
29/L
9/24 anonim válasza:
Nem, sőt én néha a párnát is mellőzöm.
32N
10/24 anonim válasza:
A barátommal egy ágyban alszunk és mindkettőnknek van egy plüsse. Nekem egy plüss elefánt, neki egy plüss farkas. Van még több plüssöm, azok most a babánk szobájában vannak.
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!