Alszik még valaki kamasz/felnőtt létére plüssel? Ha igen mivel?
Figyelt kérdés
Én 18 éves fiú vagyok (szóval fiatal felnőtt)
Évek óta a plüss Szilveszteremmel alszom
Olyan kis cuki.. (szerintem)
Ő lenne az
2021. júl. 22. 12:43
11/24 anonim válasza:
Nekem egy ikeás plüss malacom van, de többnyire csak párnának használom xD
22/F
12/24 anonim válasza:
Igen, nekem egy krém színű alpakám van, ami kisebb párna méretű. Régen több plüssel aludtam, de most csak ezzel az eggyel.
21/L
13/24 anonim válasza:
Plüssel nem, mert magába szívja a port - és engem zavar -, de plusz kis- vagy nagypárnát ölelve igen.
14/24 anonim válasza:
9 éves korom óta a kedvenc plüssömmel alszom. Emlékeztet a rég elhunyt szüleimre...
16/24 anonim válasza:
50 fele no vagyok. Igen. Es a ferjem meg is szemelyesiti oket. Ugy alakult, hogy egy renszarvas es egy orangutan. Neha at is olelem oket, igy konnyebb elaludni. Pedig mostanaig a cica is velunk aludt.
Miota meghalt, meg a cica lelket is a plussbe kepzelem, ahogy hozzabujok.
Nem korfuggo.
17/24 anonim válasza:
Én is szoktam plüssökkel aludni. Soook plüssel.😂😂😂
18/24 anonim válasza:
Van egy plüss huskym a parnam mellett, amire a karomat szoktam tenni.
+ van egy párna méretű plüss kaktuszom, amit ölelek. :D
19/24 anonim válasza:
Egy plüss Freddy Kruegerel szoktam aludni.
20/24 anonim válasza:
Én néha tudtomon kívül alszok plüssel. A kisfiam véletlenül, vagy szándékosan az ágyamban hagyja, én pedig nem veszem észre. De most komolyan, miért kell a plüss alváshoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!