Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké azzal a plüssel aludni, amit az exedtől kaptál?
A barátom azzal a plüssel alszik átölelve, amit az exétől kapott. Eközben én itt fekszem vele egy àgyban a hátát bámulva.
Pár hete kapott tőlem is egy plüsst, de nem tudom, hogy tetszik-e neki. Úgy érzem mintha a húgának jobban tetszene😅
Nem tudom, hogy nincs-e még túl az exén, vagy esetleg engem érint-e kicsit túl érzékenyen.
#1, bárki aludhat plüssel.🤦🏼♀️
Teljesen érthető, hogy ez a kérdés miért merült fel benned, kérdező. Egy kicsit tényleg furcsa, hogy azzal a plüssel alszik, amit az exétől kapott, de lehet, hogy csak érzelmileg kötődik hozzá (főleg, ha már régóta meg van neki). Szerintem kérdezz rá ! Nem kell mindjárt túlgondolni. Nekem is van egy plüssöm, amit kb. 3 éve vettem, és nagyon sokáig nem tudtam aludni nélküle, mert sokat szoktam ölelgetni, amikor depressziós voltam, így nem éreztem magam annyira magányosnak.
Hát, jó kérdés. Én amikor szakítok valakivel, akkor igyekszem minél előbb eltüntetni a közös tárgyakat. Még akivel hosszú ideig voltunk is együtt és több ajándékot kaptam tőle, azokat is kidobtam. Én nem szeretem magammal cipelni az olyan kapcsolatok emlékeit, amiket lezártam, mert úgy érzem, hogy beszennyezik a következő kapcsolataimat. Én ilyen vagyok, ezért nekem ez furcsa, hogy miért nem inkább veled összebújva alszik és miért az exe emlékével alszik inkább együtt. Lehet, hogy túl korán jöttetek össze és még nagyon kötődik az előzőhöz.
Mennyi ideje szakított az előzővel és ki szakított?
Utoljára óvodás koromban aludtam plüssel.
Szopizni is szoktatok? Anyu bepelenkáz? Csörgővel játszotok? Cumi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!