Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy csajt randira, de totál idegállapotokba kerültem, mit csináljak magammal?
Figyelt kérdés
Ráírtam egy nagyon jó csajra akit egyébként ismerek is látásból, és nem gondoltam volna de vissza írt beszélgettünk, és elég hamar rá tértem a lényegre, azt hittem nem lesz gáz a helyzet de totál ideges lettem, stresszes vagyok azóta...nem is érdekel mit ír vissza egyébként, ha azt mondja hogy nem akar az sem zavar, de a tököm kivan magammal, nem az első csaj akit elhívtam de ilyen ideges még nem voltam soha...mit csináljak igyak? Szarjam le valahogy az egészet? vagy mi legyen?2022. jún. 5. 20:50
1/4 anonim válasza:
Ne legyél ideges. A randi a szerelem a csajozás nem az idegességről szól. Szerintem ne csajozz, neked pont kárra megy a mentális egézségedre
2/4 anonim válasza:
De mit válaszolt? Várd meg mit válaszol, de ne legyél ideges.
4/4 anonim válasza:
Sportolj. Futast ,egyebek.
Tanulj meg bizni magadban.
A csajozast,randizast ideje gyakorolni sok lanyon. Mesobb nem leszel ideges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!