Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bunkóan viselkedik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóan viselkedik? Vissza él azzal hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, alapból elég nagy nőcsábász volt előttem is. És hát nem tudta hogy még szűz vagyok, második randin haza is vitt magához (nem tudtam mit akar) erre egyből elővette a farkát és elkezdte verni előttem...leállítottam elmondtam neki hogy szűz vagyok, meglepődött, de mintha semmi tekintettel nem lenne rám.

Amikor nála alszok van úgy hogy csak úgy elkezd simogatni/próbál kinyalni meg ilyenek, olyan is van hogy amikor azt hiszi elaludtam mellettem veri ki a farkát. Már nagyon idegesít amit csinál...ezt mondtam is neki, és azt mondta hogy "természetes szerintem hogy kívánlak, valamit kell csinálnom magammal". Erre nem tudtam mit mondani szóval inkább hagytam, de csinál olyanokat is hogy farkát elküldi képbe meg ilyenek, holott ez engem már tényleg idegesít. Most bunkóságból csinálja direkt, vagy minden pasi ilyen?

2022. jún. 3. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Álljatok már le azzal, hogy ha valaki kapcsolatba kerül, azonnal szexelnie kell. A pasi egy nagy bunkó, undorítóan viselkedik.

Én sem álltam készen egyből a szexre, kellett pár hónap. A barátom biztosan be volt indulva, de megoldotta magának, otthon, egyedül. Később nyilván együtt is. De sosem tolta az arcomba a farkát, hogy annyi önuralma ne legyen, hogy ne verje ki helyszínen. Undorító. Sőt, az ilyen nem lesz figyelmes akkor sem, ha az első szexre kerül a sor.

2022. jún. 4. 08:42
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Látszik, hogy egyik tanácsot sem fogod megfogadni, mert szereted őt. Csak akkor majd ne sírj, ha egyszer (rosszabb esetben egy párszor) megdug, aztán elhagy...
2022. jún. 4. 08:47
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Talán nem egy nőcsábásszal kellett volna összejönnöd...
2022. jún. 4. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

Bocsesz kérdező, de szűzként nála alszol anélkül, hogy megkívánnád a pasidat ez mi?

Minden rendben van a toronyban?

Mit vársz amúgy?

Olvasson fel neked estimesét, vagy mi?

Minimum be kellett volna kapnod neki, vagy kézzel legyurmázni!

Ha nem kívánod akkor meg minek vagy vele?

2022. jún. 5. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
Hú, utolsó válaszoló, mit fogsz ezért kapni :)
2022. jún. 5. 16:46
 16/21 anonim ***** válasza:
17%

Hát de most komolyan!

Szűzlánykaként pasival együttaludni, és nuku szex?

WTF?

Talán a fogadott bátyád vagy mi?

Mellesleg a kérdés is tuti kamu, a szűzlányok 99%-át jobban érdekli a fa_sz, mint a már nem szűzeket!

Az én barátnőm már vagy 8 éve nem szűz, én vagyok a második férfi az életében, és pár éve együttélünk, de a mai napig képes rámnyitni a vécén, hogy tanulmányozza, hogyan pisálok állva.

2022. jún. 5. 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Azért röhej, hogy az együttalvásnak egyenlőnek kell lennie a szexszel. Mintha minden kapcsolatban ahol együtt élnek a felek, naponta lenne szex. Mesélj még. :D
2022. jún. 6. 07:45
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Szakíts vele azonnal!! Undorító, ha lefekszetek el fog hagyni akkor is, nem érdemel meg.
2022. jún. 7. 18:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk tök alap, hogy "csak úgy" nem megyünk fel a pasikhoz, mert 10/9 biztosan dugásra veszi - joggal.

Én csak akkor megyek fel, hogyha nem zavar, hogy megfektetnek.

2022. jún. 17. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Neked kellett menő donhuán cica! Nőjj fel.
2022. jún. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!