Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan színlelhetnék párkapcso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan színlelhetnék párkapcsolatot egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, hogy a családom, ismerőseim megtudják, hogy meleg vagyok.

Arra gondoltam, találhatnék egy álbarátnőt.

Hogyan csináljam?

2022. jún. 3. 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan csaj aki féltékenyé szeretne tenni valakit és neki is kell egy kamu barát, legalábbis itt sok ilyen kérés van az oldalon, vagy alakítasz egy erős baráti viszonyt egy csajjal és le zsírozzátok ezt...de őszintén én inkább még mondanám, ha lenne gyerekem és meleg lenne én elfogadnám úgy.
2022. jún. 3. 00:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy nagyon jó lány barátot és tölts vele sok időt. Így megnyugszik majd a család.
2022. jún. 3. 01:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

lány barátot nagyon nehéz :D

én llehet elmondanám inkább, nem akarnék titkolózni, ez attól fugg, milyenek a szüleid :)

2022. jún. 3. 01:48
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

És meddig akarsz kamuzni? 1-2 évig? Pár évtizedig? Amíg el nem költözöl? Vagy ha lesz párod akkor titkolod?

Meg tudom érteni, hogy félsz. De mást direkt, tudatosan félre vezetni rosszabb. Várj pár évet amíg rendezed magadban a dolgot és "felnősz" ehhez. Utána ha te magad is megbékéltél a dologgal mond el nekik.

2022. jún. 3. 07:19
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan én sem annyira javaslom ezt, de ha nagyon szeretnéd, akkor ajánlj fel egy kis pénzt egy lánynak, aki pár napig eljátsza egy barátnő szerepét.
2022. jún. 3. 08:18
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Keress egy leszbikust.
2022. jún. 3. 09:08
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell h tudjanak róla. A te szerelmi életed az a magánéleted. Annyit ossz meg velük az életedről, amiről úgy érzed,hogy nem sérülsz. Nem kell a kapcsolataidat az arcukba tolni, ha félsz, hogy bántanának miatta. De ha úgy érzed, tutibiztos, hogy nem bántanának, akkor válalld fel előttük nyugodtan; mert viszont szégyellnivaló egyáltalán nincs benne. Hogy saját nemedhez vonzódsz, abban semmi baj; attól még ugyanúgy a gyerekük vagy. De, ha félsz, hogy ki akarnának tagadni, vagy ilyesmi, akkor ne mondd el nekik inkább. Vagy ha beszólnának, leszólnának miatta; és nem támogatóan állnának hozzád, hanem lenézve. Mert vannak olyan emberek is sajnos; akik megvetik a különbözőséget. szóval nem kell az ,,elhitegetésre", beetetésre energiát összpontosítani (tehát hogy átverd őket, mintha egy lánnyal lennél együtt párban) ; hanem csak éld az életed. Ha meg párod lesz, vagy ha már van, akkor mondjuk nem nálatok találkoztok majd, vagy akár ott is lehet, csak akkor ne bukjatok le, hogy egymással ilyen szerelmeskedős-jellegű dolgokat csináltok.
2022. jún. 4. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy még tini vagy, nekem huszonévesen felül volt az első párkapcsolatom, tehát egy darabig még Nem fura, ha nem lesz barátnőd. Kívülről sem. Ismerősök tekintetében meg csak azokat engedd magadhoz annyira közel, hogy ezt is tudják rólad, akikről tutira tudod, hogy full elfogadnak,és szeretnek téged, és igazi barátaid. Másnak meg nem kell tudni - az ő véleményük meg nem is érdekes . Tehát, akivel nem vagytok ilyen közeli viszonyban.
2022. jún. 4. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
*közeli viszony, mint mély, baráti kapcsolat, akikkel bizalmasan mindent elmondhattok egymásnak, kidumálhattok. Tehát csak a tehozzád legközelebb állóknak mondd el.
2022. jún. 4. 21:19
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Kérj meg egy lányt, ennyj.
2022. jún. 5. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!