Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdősportot űző lányok! Járnátok olyan fiúval, akinél már első látásra kitűnik, hogy könnyedén össze bírnátok csomagolni?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés ugyanúgy vonatkozik az izmos lányokra is. Ha járnátok vele, miért, és mennyire lenne zavaró ez a tény, ha nem, akkor miért nem?2022. máj. 30. 06:59
1/13 anonim válasza:
Aki igazán küzdősportos, az tudja, hogy nem szabad összekeverni a dolgokat:). El kell különíteni ezeket a dolgokat.
2/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna egyáltalán, amennyiben neki sem lenne gond, hogy én edzettebb vagyok.
3/13 anonim válasza:
Ezazzzz. Már megint az izmos lányos kérdések, hiányoltam őket...
4/13 anonim válasza:
Nem ettől függ, hogy ki lesz a párom, de semmi gond azzal, ha egy srác nem tud úgy karatézni, mint én.
5/13 anonim válasza:
Kevés a küzdősportoló lány. Én küzdősportoló srác voltam és mi pont azért kerüljük el a bunyó, mert tisztában vagyunk vele milyen sérüléseket lehet okozni.
6/13 anonim válasza:
Ha valaki küzdősportol vagy izmos, az nem azt jelenti, hogy egy agresszív állat. Párkapcsolatban ugyanúgy lehet érzékeny, érzelmes, kedves ember, aki gyengédségre vágyik.
7/13 anonim válasza:
Történt már velem ilyesmi, de csak poénból csináltuk.:)
18L
8/13 anonim válasza:
Hát... Lehet meg tudnám csinálni, ha gyenge a srác.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nálam ilyen szempontból nem számít annyira a külső. Régebben kajakoztam, most meg küzdősportra járok (van egy kis vállam hehe), de a crushom mégis ,,kisebb" nálam.
Szóval kérdésedre a válasz: igen, simán járnék ilyen fiúkkal.
10/13 anonim válasza:
Össze is csomagoltam. Testépítő bajnok 5x lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!