Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt találkozunk minden nap, sokszor nálam is alszik, de még nem sexeltunk. Most már megkerhetem hogy legyen valami? Nem fogja azt hinni hogy csak sexre kell? 21F
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 11:52
11/13 anonim válasza:
Nekem egyik nagyon kedves barátnőm 28 évesen szűz, egy többéves kapcsolata volt, de ő nagyon vallásos és csak házasságban akarja elveszíteni (most ezt légyszi ne kezdjük el elemezni, nem ez a kérdés). Viszont ezt soha nem titkolta, korán elmondta, pont azért, hogy elkerülje a felesleges köröket. Kötve hiszem, hogy a kérdező párjánál ez lenne a helyzet és a kérdező nem tudna róla.
12/13 szenderke válasza:
Szerintem semmiképp se támadd le az ágyban semmilyen simogatással és puszilgatással. Beszélj vele erről először is. Amit a többiek nem említettek, de túl sok lányt érint az a bántalmazás témaköre. Lehet, hogy nem mesélte el, vagy még nem is ismerte fel, de könnyen lehet, hogy fiatalkorában érte valami abúzus, ami miatt kerüli a szexet. Lehet pont azért van veled, mert biztonságba érzi magát, mert nem erőlteted. Lehet tényleg aszexuális. A legegyszerűbb beszélni vele erről, de semmiképp se presszionáld azzal, hogy te már szeretnél szexelni... Inkább kérdezz rá, hogy rossz emlékeket hoz-e fel neki a téma? Vagy kívánja-e egyáltalán? Előbb derítsd ki az ő verzióját, ne a saját igényeiddel támadd. Ha nekiállsz simogatva puszilgatva taperolni akkor is traumatizálhatod, ha nincs semmi előzménye.
13/13 anonim válasza:
Szerintem aszexuális. Beszéld meg vele mi lehet az ok.
Leírod majd ide? Kiváncsi vagyok😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!