Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar az, ha a párod havonta kétszer-háromszor, néha többször részegre issza magát?
Figyelt kérdés
15-16 évesekre gondoltam elsősorban. Ti mit tennétek? Hogyan szoktatnátok le a piáról?2022. máj. 22. 06:41
11/15 anonim válasza:
Hogyhogy 15-16 évesre gondoltál, és azt írod, hogy a párod. Kinek lehet a "párja" egy 16 éves gyerek? Ha részegre issza magát, akkor szóba sem állnék vele, ha csak egyszer is előfordul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/15 anonim válasza:
Elegge zavarna, ugyhogy tuti szakitanek
13/15 anonim válasza:
Nem fog leszokni miattad, csak ha saját maga látja be, hogy nem lesz jó vége, ha folytatja.
Ha vele maradsz és rövid távon nem hagy fel ezzel, akkor számíthatsz rá, hogy mindig így marad.
14/15 anonim válasza:
Nálam válóok, és a bagózás is! Én sem piálok, és a bagóról is leszoktam már tíz éve, a barátnőm is mentes legyen ezektől!
15/15 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, én is szeretek inni, de így 16 évesen nagy baj. Én alapból rég elmúltam 18 amikor legelőször ittam 'rendesen'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!