Fél éves koráig csak anyatejes babánál milyen ütemben váltottatok ki egy-egy étkezést? 8 hónaposan jó, ha háromszor még szopizik, és kétszer eszik főtt ételt, vagy már többször kellene?
8 hónapos múlt a fiam, október óta nincs védőnőnk, így nincs kit megkérdeznem, hogy jó-e ez így.
Így néz ki egy-egy nap:
8-9 között cici
12 körül gyümölcs vagy tejpép
15 körül cici
18 körül főzelék
21 körül cici
Majd alvás, éjszaka nem eszik. Ez így normális, vagy már többször kellene "rendes" kaját ennie? Naponta kb. 2,5-4 decilitert iszik, ami víz vagy bio baba gyümölcslé. Ez elég?
Elég.Én is 6 hónapig csak szoptattam.Aztán lassan váltottam ki az étkezéseket.De jól csinálod.Nincs gond vele. :)
Én is itt tartottam 8 hónaposan.
Most múlt 1 éves és minden étkezés ki lett váltva.Szépen eszik mindent.De azért még alváshoz kéri a cicit. :D
2 vagyok
annyit tennék hozzá, h szerencsésebb volna felcserélni a gyümölcs/főzelék időpontját. 12 körül kapja a főzeléket, ebédként, 18 körül pedig a gyümölcsöt, tejpépet, uzsira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!