Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam h szakítsak a barátnőmmel akit nagyon szeretek?
Ha szereted, szeret, csak nem mutatja ki az megoldható.
Ha nem szeret, akkor kell lépni.
Nalam es a volt paromnal ugyanez volt a gond. Nem mutattam ki ahogyan o azt elvarta volna. Ahelyett hogy szakitott volna,megbeszelhettuk volna.
(Most mrg buntudata van es szeret meg)
Ne legyen elhamarkodott dontesed!!
Beszeljetek meg,hiszen elvileg szereted. Szoval hajra!
Figyelj, oszinte leszek. Az exem ugyanilyen volt, nem hiaba az exem. En voltam a lany. Soha,vagy csak konyorges aran bokolt,nem mutatta ki az erzelmeit. Azt se hogy szep vagyok, Semmit...
Mindenki tanacsolja a kommunikaciot: en rengeteget ultem le vele beszelgetni. Ezeken a jegyeken nem tudsz valtoztatni, hiaba akarsz,nagyon mas a szeretetnyelvetek. Soha nem fogja megadni azt, amire vagysz. Nekem is sok sok honap es felismeres kellett hozza. Rengetegszer voltam szomoru es arra gondoltam hogy lenne e olyan aki jobban szeret?
Ha nem valtozik, engedd el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!