Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok, nektek hogy lett barátotok?
18 évesen jöttünk össze, ismertem már régóta, mert egy suliba jártunk, csak ő pár évvel idősebb volt, elballagott. A szalagavató afteren találkoztunk, táncoltunk, beszélgettünk, de nem volt semmi. Aztán pár nappal később megbeszéltünk egy randit, nagyon jól sikerülf. Csók szerintem a másodikon vagy harmadikon lehetett, nem tudom, az egész kb másfél hónapig tartott igazából, nem volt komoly. Sajnos kiderült, hogy igazából csak a munkahelyére (valami mlm) akart beszervezni, aztán mikor látta, hogy erre nem vagyok kapható, lelépett 😂😂
Akkor persze nagyon fájt, mert ő volt az első “kapcsolatom”, de utólag inkább szánom az illetőt, hogy beszippantotta ez a szenny és azóta egy normális emberi kapcsolata sincs, mindene csak az érdekekről szól, sok régi barátja nem áll már vele szóba. Előbb-utóbb nagyon pofára fog esni.
Látásból ismertük egymást, eleinte csak likeolgattuk egymás képeit facebookon.
Aztán egy házibuliban találkoztunk, ahol nem történt semmi. Kifejezetten nyitni felé nem mertem (17 éves lány voltam), ő meg a telefonját nyomkodta, látszott rajta, hogy nem akar ott lenni, csak a haverja elrángatta.
Másnap ráírtam facebookon. Egy héttel később randira hívott.
Tavaly volt a lánykérés.
Tinder, 18 évesen
Pont a városban voltunk, taliztunk, jól ment, aztán rá 1 hétre összejöttünk. 2 évig tartott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!