Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulonseg a "normal" es a az aromantikus kapcsolat kozott?
Nagyon tetszik egy fiú de kiderult, hogy aromantikus.
Nem zavar felreertes ne tessek es probalok utana nezni, hogy tisztaban legyek a dolgokkal
Valaki aki aromantikus leirna,hogy milyen lenne vele egy kapcsolat? Esetleg aki aromantikus kapcsolatban van tudna meselni rola?
Pl. Mondjuk kezen fogva setalas es ossszebujva alvas van? A randik milyenek?
Bocsanat ha kicsit ertelmetlenre sikerult a kerdes
aromantikus = szexkapcsolat?
Szerintem ezzel szeretné finoman közölni, hogy ő csak szexet akar.
Ez a fiu a muveszetert el es animezek szoval mem az a tipikus fuckboy
Mondta viszont hogy szexualis vonzodast tud erezni. A legkozelebbi baratai ugy irtak le, hogy ilyen baratsag extrakkal szitu lenne
Figyelj... szerintem az a srác csak szexet akar... elhiszem, h kedvesnek tűnik meg minden, de amit leírtál az baromira nem olyan mint egy kapcsolat, nincs összebújás, mrg ilyesmi. Szóval, ha rendes kapcsolatra vágysz, szerintem hanyagold a srácot.
Egyébként szerintem ez az aromantikus szöveg sokkal inkabb azt jelenti, hogy csak le akar veled feküdni és ennyi...
Igy van, csak szexet akar.
Keresd olyat akinek teljesen bejossz neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!