Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy menthetem meg a párkapcso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toxic4 kérdése:

Hogy menthetem meg a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

elöször is lányról van szó egy távkapcsolatból rendkívül megbántottam többször is csúnyán így eljutottam vele oda amikor már nem érezz irántam semmit. Nagyon sokat hibáztam a kapcsolatban és megbántam a nagybűntudat megtörtént! megfogadtam soha többet nem okozok neki fájdalmat beláttam a hibáimat és erősen kimutattam hogy nem tervezek vissza térni a hibáimhoz, azonban már túl késő .Már rég meggyászolta a kapcsolatot így elég nehézkess köztünk a kommunikáció

(ha nem is ért egyet mindenki azzal hogy menthető akkor is a legjobb tanácsot szeretném kérni :D)

egyébb mellék kérdések:ha adok ennek időt és addig probálok nem közvetlen lenni vele akkor van még esélye bárminek is?

#szerelem #párkapcsolat #érzelem #párkapcsolat mentés #nőiszív #szerelmi baleset
2022. máj. 10. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Nincs.
2022. máj. 10. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle és a köv csajnál ne kövesd el.
2022. máj. 10. 01:20
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ennyi volt.
2022. máj. 10. 01:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy annyi neki. Velem is ugyanez volt. Apró dolgok folyton, a végére meg már nem érezte jól magát a kapcsolatban. Hidd el én is vért izzadva próbálkoztam (tényleg magamon is változtatni) mind hiába.
2022. máj. 10. 03:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugy tunik, hogy ez volt a tanulopenz szamodra. Legkozelebb sokkal okosabb, tapasztaltabb leszel. Ezt a dolgot probald elengedni most egyelore, mert ha a masik fel nem akarja, abbol semmi jo nem szarmazik. Az eletben szinte mindenre igaz az, ha valami nagyon nem akar osszejonni, annak megvan a jo oka, es azt nem kell eroltetni. Hosszabb tavon altalaban ki is derul kesobb, vagy esetleg joval kesobb, hogy miert jartal jobban, hogy nem eroltetted. Elofordulhat, hogy meg az eletben esetleg valamikor kesobb osszejottok, csak most nagyon haragszik rad, illetve most nem erez semmit irantad, ahogyan irod. Ez valtozhat. Viszont a legjobb, ha most tovabb lepsz, es kivancsian, de alazattal varod, h mi jot hoz majd az elet. Teljesen kiszamithatatlan, ezert nem lehet semmit biztosra kijelenteni. 53 ev tapasztalata mondatja ezt velem. Menj tovabb az utadon, es valoszinuleg egy ido utan mar nem fog erdekelni ez a lany. De mindig emlekezni fogsz arra, hogy nem szabad igy banni senkivel. Aminek nem volt ideje kiderulni, az az, hogy milyen lett volna a kapcsolat, ha nem tavkapcsolatban eltek. Elofordulhat, hogy ha tudnad, nem is ragaszkodnal ennyire a folytatashoz, vagy az ujrakezdeshez. Tekints ugy a jovobe, mint ami meg sok izgalmas kalandot, es rengeteg szepseget, mas kapcsolatokat is (es persze szomorusagot is) tartogat szamodra. Nem ez volt az egyetlen eselyed. Rengeteget kell tanulnunk, tapasztalnunk, fejlodnunk mindannyiunknak. Ne hibaztasd magad emiatt a dolog miatt sokaig, hanem menj tovabb elore, es kozben vond le a kovetkeztetest, tanulj belole! Fogadd el azt, amit hoz a sors, ez egyreszt nagyon kenyelmes, masreszt nagyon jo dolgok is tudnak belole kialakulni! Kivanom, hogy legyen turelmed ahhoz, hogy kivard, miert tortenik ez igy, es vegul miert szolgalja a te javadat. En mar megtanultam, hogy nem kell mindig annak tortennie, amit en akarok, es mindig kivancsian varom, hogy mit hoz az elet szamomra, amirol vegul altalaban kiderul, hogy jobb annal, mit amit eredetileg szerettem volna. Hagyd ezt a kapcsolatot most, tedd felre a temat lesz ami lesz alapon, semmikepp ne eroltesd, es ne kinozd magad!
2022. máj. 10. 06:17
 6/6 A kérdező kommentje:
helyzet jelentés: a mai nap vége lett és annak árnyékában amit érzek nagyon boldoggá tesz hogy ilyen válaszokat kaptam minden jót nektek köszönöm szépen!
2022. máj. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!