Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan érjem el hogy belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolámban aki nagyon sokszor néz rám de a tekintetemet kerüli...egyszer a legjobb barátnőm megkérdezte tőle hogy lesznek e barátok neki azt mondta igen én pár nappal később amikor megkérdeztem tőle akkor nem-et mondott...a barátnőm azt mondta hogy lehet rossz napja volt. Annyi a lényeg hogy az évfolyamtársam és egy utcában lakok vele és sokszor össze futok vele iskolán kívül! A stílusa f*ck boy-osnak tűnik és nagyon depis ő maga de amikor ránézek akkor nem tűnik annak! Azt mondja mindig hogy van barátnője de amúgy meg nincs. Azt szeretném hogy belém szeressen de nem tudom hogy érhetném el. BTW: Lehet hogy a legjobb barátnőmbe szerelmes de a barátnőm belé nem. De nem hinném hogy szerelmes lenne belé csak annak tűnik

#szerelem #évfolyamtárs #tini párkapcsolat #f*ck boy #depis fiú #belémszeressen
2022. máj. 4. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1, sehogy, mivel lehetetlen ilyet csinálni

2, nagy fkboy nem lehet, ha annyira töketlen, hogy még szemezni se mer veled

Beszélgess vele ha szimpatikus, de mivel egyszer már lerázott, hagynám. Valószínűleg nem járnál jól ezzel a gyerekkel, de a te dolgod.

2022. máj. 4. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd francba nem kell ez neked, egyrészt mert a srác se, kerek, meg neked is van mit fejlődni.

Járj el társaságba és kösd le magad a hobbiddal, mert ennél még valami szomszéd srác is jobb, legalább az helyben lenne, nem csak az iskolában.

2022. máj. 4. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad. Amit eddig csinált az is elég gáz meg ez az egész helyzet is. De ha tényleg tetszik akkor meg neked kell kezdeményezned. Olyat nem leget, hogy valamitől beléd szeressen.
2022. máj. 4. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyet nem tudsz elérni. Megtettél egy csomó dolgot, ott vagy a közelében, szóval majd lép, ha akar.
2022. máj. 5. 00:59
 5/5 anonim válasza:
Ne erőltesd. Ha nem akarja, nem lesz jó vége.ha beléd szeret,akkor beléd szeret, de ha nem akkor Bumm. Sok fiú még a földön
2022. máj. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!