Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy belém szeressen/kelljek neki, ha nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok túllépni, lehetetlen. Már sok platformon próbálkoztam, de mindig letiltott. Egy suliba járunk, tudja is hogy kell nekem nem is akar semmit, de mégis köszönünk egymásnak. A lényeg mit tegyek hogy kelljek neki/tetszem neki,vagy tovább kéne lépnem?
2022. febr. 12. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki ha még köszön. Zaklatás amit csinálsz...

Engedd el! Ha nem akar tőled semmit akkor azt fogadd el. Ha tényleg szereted akkor akkor vagy boldog amikor ő is. De láthatod hogy ő boldogtalan lenne melletted. Ezt pedig nem akarod mert szereted nem de?

2022. febr. 12. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Bevallom hogy igazad van... Már próbálkoztam tovább lépni csak annyira nehéz:( köszönöm a választ
2022. febr. 12. 21:41
 3/8 NTBS ***** válasza:
100%
Enged el és nyiss mások felé. Ha nagyon szerencsés vagy még ő is az utadba kerülhet, hiszen fiatalok vagytok.
2022. febr. 12. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy nehéz mert ugyanebbe a helyzetbe vagyok. De én elengedtem és próbálok nem törődni vele (pedig mindennap találkozunk mert osztálytársam). Néha beszélünk meg jóban vagyunk. Ami rohadtul fáj persze de elfogadom hogy ő így boldog, mert szeretem. Az meg hogy találok e helyette mást vagy sem az rajtam múlik. Ugyanígy rajtad múlik hogy te találsz e kiutat.
2022. febr. 13. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
nem akar tőled semmit, a köszönös csak alapvető illedelmesség
2022. febr. 13. 01:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha nem zaklatnád, mert még fel is jelenthet.

Köszön, mert nem bunkó. De ha nem hagyod békén, majd azt sem fog.

Beteges amit csinálsz, inkább menj orvoshoz. Vagy fogadd el és lépj tovább.

Lesz még ilyen az éleben, nem is kevés.

Mit fogsz csinálni ha lesz egy párkapcsolatod, és szakítanak veled?

El kell fogadnod az ilyeneket.

2022. febr. 13. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet hatekonyan valakire ra eroltetni, hogy szeressen. Minnel jobban szeretnenk olyat a masiktol amit o nem akar, annak nagyobb a feszultseg. Gondolj csak bele, ha toled azt varnak el, hogy legy joban, vagy szeress olyat akit keptelen vagy.
2022. febr. 13. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ő már nem fog belédszeretni, ne ronts a helyzeten, hagyd békén.
2022. febr. 13. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!