Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen?
Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem, mert szerinte bár szeret de nem érez akkor szerelmet mint a kapcsolat elején.
Játszadozni vele, más lányokkal is. Mit tudsz veszteni már? Semmit.
Gondolom jó kisfiú voltál.
2021. jan. 14. 21:02
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem játszok az érzéseivel, és nem teszem féltékennyé.
Azt mondja egyszerűen valahogy elmúlt az elmúlt hetek alatt.
2021. jan. 14. 21:04
3/10 anonim válasza:
Ne vele, másokkal
2021. jan. 14. 21:06
4/10 Stark2000 válasza:
Semmit, engedd el. Sok eset volt, amikor hasonlóan jártam, és ki lettem dobva, mert már "nem szerelmesek." Első két alkalommal még mondhatni "kapartam," de bár előbb rájöttem volna, hogy fölösleges. Minél jobban visszaakarod kapni, annál távolabb fogod lökni. Inkább próbálj másra koncentrálni, és elengedni. Idővel ráfogsz jönni, hogy aki menni akar, azt fölösleges visszatartani.
2021. jan. 14. 21:06
5/10 anonim válasza:
Engedd el. Az nem volt szerelem akkor. Nem szabad összekeverni a fellángolással ami akár hónapokig is lehet. Tényleg nem érdemes az ilyenek után már futni, csak az ellenkező lesz belőle, és hidd el nem véletlenül mondja ezt ennyi ember, ez az esetek túlnyomó részében így is van. Gondolom fiatal vagy még, én is voltam szerelmes, akkor úgy éreztem hogy már az adott személy nélkül nem tudom elképzelni az életem, pár óráig nem bírtam ki hogy ne írjak rá. Olyankor nem veszed észre a rossz tulajdonságait. Az idő segített rajtam, s már csak lesem h hogy bírtam ennyire a padlón lenni.. Minden úgy lesz ahogy lennie kell. Ha melletted van a helye, akkor akár mit is csinálsz, ott is lesz. De én ilyenkor inkább az önfejlesztésbe keresném magam.(edzés stb)
2021. jan. 14. 21:16
6/10 anonim válasza:
Ez minden kapcsolatban így van. Gyanítom fiatalok vagytok, és még nem jöttetek rá hogy egy kapcsolat biztos kihűl egy idő után. Nem szerelmesek lesztek, de szeretitek egymást. Ez a kölcsönös tiszteletben és (nem szenvedélyes szerelemben) csak sima szeretetben nyilvánul meg. Persze ettől ugyan úgy együtt vagytok, de pár hét vagy hónap után elmúlik az a fajta lila köd mint az elején. Pont emiatt cserélgetik a mai tízen évesek havonta a kapcsolataikat.
2021. jan. 14. 21:24
7/10 anonim válasza:
Ne akard visszaszerezni! Nem véletlen mondja ezt mindenki, hidd el.
Tudom, hogy szörnyen nehéz, főleg, hogy sejtem az első szakításod lehet.
De újrakezedni, NINCS ÉRTELME. Okkal lett vége, nem illetetek össze valamiért..jobb is, hogy nem 2 év után derült ki.
Én is voltam a te cipődben...2x is újra visszaszereztem ugyanazt a lányt. Nem hallgattam a barátaim tanácsára, pedig biza igazuk volt. Vége lett mind2x, nagyjából ugyanannyi idő után. Egyszerűen nem működött, csak az időmet vesztegettem. Szóval hallgass a többségre, ne kövesd el a hibám!
Tudom, hogy nagyon fáj..de el kell engedned. Fiatal lehetsz még, bőven van időd megtalálni álmaid nőjét, aki nem ez a lány!
Fel a fejjel tesó:)
2021. jan. 14. 22:27
8/10 anonim válasza:
Engem az érdekelne hogy volt egy csaj, akivel nagyon sokat beszéltünk, mindig válaszolt, írt. És most meg ráírok, válaszol fél-3óra...
aztán beszélünk pár szót, fél óra alatt és ez megy... Mit csináljak?
2021. jan. 14. 22:31
9/10 anonim válasza:
Semmivel. Fiúként mondom hogy én azt is rühellem ha a lányok akarják visszasírni magukat, én meg sose sírnám vissza magam senkihez. Legyen önbecsülésed.
2021. jan. 14. 22:37
10/10 anonim válasza:
Ha látványosan kevesebbet kommunikál, akkor vagy sok dolga van..vagy nem érdekled már annyira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!