Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a kulcs a 21. századi nőhöz?
Gondolatok egy 21. századi férfi fejében.
,,Ne légy tipikus jófiú - próbáltam - nem működik
Ne légy tipikus rosszfiú - próbáltam - nem működik
A jófiúsággal tudod mi a baj: Habár a nők vázolnak egy ideát milyen férfit is szeretnének, amit ugye a jófiú testesít meg, de a kiábrándító igazság az, hogy ezt megunják a nők, egyből félreraknak téged, hiszen ez nem vonzó.
Akkor mi a logiku? Hát csináld az ellenkezőjét! Légy rosszfiú, szólj be, késs el, légy bunkó és a siker garantált!
Hát nem.. Hiába mondják, hogy a rosszfiú kapós, egyáltalán nem az, hiszen ha egy kedves szavad sincs a nőhöz, szintén megun téged, a stílusodat pedig egyenesen meggyűlöli. Az a frázis, hogy a nőknek olyan rosszfiú kell, aki csak értük jó, nevetséges, nagyon átlátszó, a nők meg annyira nem hülyék, mint amennyire néha nézed őket.
Viszont az úgynevezett ,,kétfenekű doboz stratégia" működhet.
A doboz egyik feneke az, hogyha ismerkedsz, azt sugározod, hogy köszönöm szépen, én baromira jól vagyok, tökéletesen érzem magamat, kiegyensúlyozott vagyok és nincs szükségem senkire mert jobban érzem magam egyedül, hiszen nem kell igazodnom, alkalmazkodnom, szót fogadnom, papucskodnom egy nőnek sem. Magabiztos vagyok, jókedvű, határozott világnézetem van, tudom mit akarok az élettől. Ilyenkor a srácokkal beszélgess ha van csaj a társaságban, ne rajongd körbe egyből mert azzal leírod magad. A csaj úgyis beazonosít mindenkit a fiúk közül és listát készít a fejében másodpercek alatt, hogy ki a legjobb csávó a társaságban. Az pedig az esetek 90%-ában nem az, aki egyből nyomul rá, hiába látod azt, hogy a csaj jól érzi magát.
Ez eddig akár egy őszinte magatartás is lehet részedről, hogy lelkileg 100%-os vagy, határozott, erős és független vagy, de egy idő után kezdj el beszélgetni vele, hogy hogy ha már itt van mit iszik? Itt a ,, hogy ha már itt van " -on legyen a hangsúly mert ez a doboz másik feneke. Lássa a csaj azt, hogy lehet bármilyen gyönyörű és elragadó, te akkor is simán képes vagy elhajtani magadtól a halál faszára és nemet mondani neki, persze nem zárkózol el semmi elől sem, ha úgy alakul. Ez már vonzalmat kelthet, hiszen a nőnek küzdenie kell a figyelmedért és a nő azt szereti a legjobban, ha figyelnek rá. De sokkal édesebb olyantól a figyelem, aki nem mindig figyel, sőt, 60%-ban nem figyel mert más dolga van, mással is épp beszélget vagy bármi.
Tudom, a legszívesebben figyelnéd, meghallgatnád és innád a szavait de pontosan a fentebb lévő magadra aggatott szerep okozza a nőt. Hiszen megfordítod az elvárásrendszert, ő neki kell megfelelni feléd és nem a szokásos, hogy te tepersz.
Ha időközben lemorzsolódik a csaj, ergo nem sikerült megfordítanod az elvárásrendszert, hát magára vessen, lemaradt, van, illetve lesz másik akár fél órán belül, ha éppen bandázol vagy bulizol. Ha pedig komolyabbra fordul a dolog, fokozatosan engedj ki mert ha letámadod, akkor vagy sok leszel neki vagy szintén megun.
Az internetes pszichopataképzőt felejtsd el mert csak a pénzedet szedik azt mondva, hogy segítenek a csajozásban. A siker kulcsa te magad vagy, amit magadból kell kiépítened és szerintem ez simán kivitelezhető.
Érzelmet pedig semmiképp se vigyél bele eleinte. A kulcs közönnyel kevert érdeklődés, amelyik bármelyik pillanatban megszűnhet.
Ez okozza az egyéjszakás p*ncit, semmi más. Persze elsőre nem fog sikerülni, mert ez nem univerzálus recept.
Nem a pénzen van a hangsúly, nem a külsőn hanem a figyelmen. A férfiak a szép nőket szeretik, a nők pedig a figyelem középpontjában, a hatalmas, a fókuszban álló fériakat.
A harmincasok már felnőttek. Nem szorulnak játszadozásokra, láttak és bedőltek sok hazug férfinak ezért majdhogynem a 180 fokos megfelelőjét várják el:
- legyen kedves
- legyen udvarias
- legyen előzékeny
- legyen egyértelmű
- legyen nyílt a házimunkára
- legyen kiszámítható és megbízható (gyermeknevelés)
Felértékelődik számukra az, ha előre engedik őket, kinyitják nekik az ajtót vagy kapnak egy csokor virágot.
Amúgy a fentiek kb fele hazugság mert a nők csak és kizárólag arra vágynak kortól függetlenül, hogy annyit zabálhassanak gátlástalanul össze-vissza amennyit csak lehet anélkül, hogy híznának."
Ti mit gondoltok erről a kérdéskörről?
Előre is köszi!
Szia nem olvastam végig az egészet mert ez nekem túl hosszú de......
valakire nem azért mondják hogy rosszfiú mert bunkó a csajaval , hanem azért mert mondjuk alapból egy hülye : pl betöri az utcán a random ablakokat (ha tini akk 1-es tanuló)
De ha van egy csaja akkor érte mindent is megtesz .
Tudod mint a filmekben a tipik rosszfiúk .
Úgy gondolom, hogy elkerülhetetlen, hogy maszkokkal éljünk az emberek között a jelenlegi társadalomban. Maszkok nélkül csak úgy lehetne élni, ha az intimitás lenne az egyetlen elfogadható viselkedésforma a világban. Mindenki őszintén vállalná a gyengeségeit és segítséget kérne másoktól, ha szüksége van rá stb. Képzeld el milyen érdekes lenne, ha odamenne hozzád egy lány azzal, hogy figyelj annyira félek attól, hogy nem tetszem a férfiaknak, légyszi mondd, hogy ugye szép vagyok. Ez egy őszinte, intim kommunikáció lenne. Ilyen nem történne meg soha. Ehelyett találtuk fel az Instagramot és a lájkolás világát, hogy úgymond közvetetten tudjuk ezeket a feszültségeket oldani, hogy minél jobban elkerüljük az intimitást, mert az intimitás sebezhetővé tesz. (A témában ajánlom Eric Berne könyveit.)
Szóval, ha elfogadjuk, hogy nem tudunk maszkok nélkül élni, mert akkor furák leszünk és nem értik majd, hogy miért viselkedünk ennyire nyíltan, őszintén, mégis hogyan tudnánk legalább olyan maszkokat hordani, amik valamennyire a javunkat szolgálják?
Én ezt így oldottam meg. Észre vettem, hogy a lányok oda vannak a sportos pasikért. Én nem voltam sportos. Egész nap videojátékoztam és imádtam zabálni. Gimi alatt elhatároztam, hogy szeretnék szép lányokkal összejönni, ezért kénytelen leszek felvenni egy maszkot, amin keresztül ezt meg lehet tenni. A maszkok közül a legkevésbé egészségtelennek számomra a "sportos pasi maszk" tűnt a legjobban teljesíthetőnek, mert amellett, hogy tudok majd általa lányokkal összejönni, legalább az egészségemet is szolgálja. Így elkezdtem edzeni és pár éven belül lett barátnőm. Azóta is ezt a maszkot használom, hogy barátnőm legyen és eddig 5 párkapcsolatom volt. Egyik sem tudott arról, hogy én azért kezdtem el edzeni, hogy össze tudjak jönni velük. Ha elmondtam volna, tehát ha megéltem volna a sebezhetőségemet, intimitásomat, akkor valószínűleg már kevésbé lettem volna vonzó számukra, hiszen a lányok született férfiakat akarnak, nem olyanokat, akik ezt tanulták. Pedig szerintem mind tanuljuk, csak valaki az apjától és van akinek magától kell.
Ha valaki ezt végigolvassa, tuti kiakad majd, hogy de igen is mutatni kell a sebezhetőséget és nem a külsőn múlik. Amikor még nem edzettem és őszintén vállaltam, hogy mit szeretek: videojátékozni és zabálni, akkor érdekes módon nem tetszettem senkinek. Tehát ne mondja nekem senki, hogy vállald önmagad. Az önmagam nem kellett senkinek, tehát fel kellett vennem egy maszkot, hogy működjön a dolog.
1. Nincs olyan kulcs, ami minden lányra igaz.
2. Te jársz rosszul, ha szerepeket játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!