Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy a barátomnak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a barátomnak egy másik nője is van??

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt de előtte is már randiztunk,ismerkedtünk,csak 2 hónapja döntöttünk úgy h együtt leszünk.Kb 40-50km távolság van köztünk.Mindig járt hozzám,én eddig csak 2x voltam nála mindig ő jött. Magától mindenről beszámolt hol van?/hova megy?/hol volt? De én nm kértem sosem,szóval ő mondott el minden ilyen dolgot,én nm voltam rá sose féltékeny,nm tiltottam meg neki eddig sem és most sem semmit.De az utóbbi időben eléggé megváltozott.Még nm volt köztünk szex ez tény, mivel szűz vagyok,de petting már igen.

20 évesek vagyunk mind a ketten.És mondta már nkm h nagyon szeretné ha már lefeküdnénk egymással mert már szüksége van rá,meg hát alapból vágyik rá h velem lehessen.De kb 2 hete elég fura lett.Nm akar velem találkozni,eddig ő mondta mindig h talizzunk hiányzok,szeret, már most semmi ilyen....én mondom neki folyton h találkozzunk de nm..már 2.alkalommal mondta le a talit.Vagyis először lemondta előtte 1 órával,a 2.talira pedig egyszerűen csak azt mondta dolga lesz így nm fog rá érni.Eltűnik egész nap, nm tudok vele beszélni,egy pár napja már,és zavar mivel alapból péntek-szombat neki mindig az éjszakai kimaradásokról szól,viszont még rá tett azzal h egész nap eltűnt pl tegnap is,majd pedig éjfélkor azt mondta mikor megkérdeztem hol volt szombat óta,azt válaszolta: nm kell beszámolni h hol voltam.Pedig eddig mindent magától mondott el,én nm kerdezgettem.Megkérdeztem tőle h miért nm elérhető egésznap?ha már nem jött el hozzám,akkor legalább már beszélgessünk,és azt mondta mi a g*cit csináljak a fbn? Mondtam biztos van valakid és azt válaszolta:Nm tartozok beszámolóval...😕 Ma sem szól hozzám...lehetséges h tényleg van neki valakije?? Vagy csak egy alkalomra akár??

2022. máj. 9. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Csicska ez a srác...jobban jársz ha mást keresel.
2022. máj. 9. 16:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy csak kicsit össze akar veszni vagy esetleg hátha szakitok vele azt szeretné??? Ugyanis holnaphoz egy hétre lesz a születésnapom és lehet csak nem akar semmit nekem venni...én nem kértem tőle semmit nem erről van szó csak mondogatja hát nem tudok veled találkozni nincs pénzem ezt mondta ma is
2022. máj. 9. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem bunkó szeretnék lenni, de nem érted, hogy ezt mindig így fogja csinálni? Neked az megfelel, ha bedurcizik azért, mert nem akar ajándékot venni? Egy normális kapcsolatban ilyenkor még rózsaszín köd van, szinte alig várja az ember, hogy meglepje és szeretgesse a párját még akkor is, ha nincs semmilyen alkalom. Na, neki viszont nem kellett neki sok idő, hogy kimutassa, milyen is valójában. Ha egy olyan pasit szeretnél, aki már az első kisebb nézeteltérésnél ennyire lekezelően bánik veled, hogy alig bír hozzád szólni, akkor hajrá. De benne van a pakliban, hogy van más is a képben, és nem adtad be elég gyorsan a derekad ahhoz, hogy egyszerre két nőt hülyítsen. Ha pedig csak te vagy, akkor végképp teljesen abszurd, hogy ennyi miatt képes lényegében ignorálni. Ne akard a húszas éveidet ilyen emberekre pazarolni.
2022. máj. 9. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal van valakije.
2022. máj. 9. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!