Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy a barátomnak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a barátomnak egy másik nője is van??

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt de előtte is már randiztunk,ismerkedtünk,csak 2 hónapja döntöttünk úgy h együtt leszünk.Kb 40-50km távolság van köztünk.Mindig járt hozzám,én eddig csak 2x voltam nála mindig ő jött. Magától mindenről beszámolt hol van?/hova megy?/hol volt? De én nm kértem sosem,szóval ő mondott el minden ilyen dolgot,én nm voltam rá sose féltékeny,nm tiltottam meg neki eddig sem és most sem semmit.De az utóbbi időben eléggé megváltozott.Még nm volt köztünk szex ez tény, mivel szűz vagyok,de petting már igen.

20 évesek vagyunk mind a ketten.És mondta már nkm h nagyon szeretné ha már lefeküdnénk egymással mert már szüksége van rá,meg hát alapból vágyik rá h velem lehessen.De kb 2 hete elég fura lett.Nm akar velem találkozni,eddig ő mondta mindig h talizzunk hiányzok,szeret, már most semmi ilyen....én mondom neki folyton h találkozzunk de nm..már 2.alkalommal mondta le a talit.Vagyis először lemondta előtte 1 órával,a 2.talira pedig egyszerűen csak azt mondta dolga lesz így nm fog rá érni.Eltűnik egész nap, nm tudok vele beszélni,egy pár napja már,és zavar mivel alapból péntek-szombat neki mindig az éjszakai kimaradásokról szól,viszont még rá tett azzal h egész nap eltűnt pl tegnap is,majd pedig éjfélkor azt mondta mikor megkérdeztem hol volt szombat óta,azt válaszolta: nm kell beszámolni h hol voltam.Pedig eddig mindent magától mondott el,én nm kerdezgettem.Megkérdeztem tőle h miért nm elérhető egésznap?ha már nem jött el hozzám,akkor legalább már beszélgessünk,és azt mondta mi a g*cit csináljak a fbn? Mondtam biztos van valakid és azt válaszolta:Nm tartozok beszámolóval...😕 Ma sem szól hozzám...lehetséges h tényleg van neki valakije?? Vagy csak egy alkalomra akár??

2022. máj. 9. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű. Gerince meg nincs,hogy dobjon,inkább g.ecin viselkedik,hogy te szakíts. Meg akart fektetni,nem jött össze. Jobban is jártál,keress erre érdemes embert.
2022. máj. 9. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem másik nője IS van, hanem másik nője van. Te nem vagy a nője. De ilyen stílussal nem is kár érte. Ez ennyi volt, ne keresd többet, mert lejáratod magad.
2022. máj. 9. 14:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ha nincs is másik nő a képben, akkor is marha bunkó. Érthető, hogy vannak bizonyos igényei, de ha valaki másfél hónap után így viselkedik (akármi miatt), akkor attól minél előbb meg kéne szabadulni. Gondolj bele: 6-7 hétig mondja, hogy mennyire szeret, majd ezt műveli? Most vess véget ennek, mielőtt komolyabbra fordulnának a dolgok, mert az ilyen pasik később is elérik, hogy te érezd magad rosszul csak azért, mert valami nem pont úgy történt, ahogy ők azt elképzelték.
2022. máj. 9. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt komolyabbra fordulnának a dolgok? Ez a dolog nem fordul komolyabbra, mert ez a dolog nincs. A kérdezőnek nincs semmi tennivalója, a kapcsolatuk megszűnt.
2022. máj. 9. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jogos. Inkább úgy kellett volna fogalmaznom, hogy dobja ki, mielőtt lejáratja magát, ahogy a második is írta.
2022. máj. 9. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egyszerűen csak agyvérzést kapott ettől a "nm" rövidítéstől. Nekem is majdnem sikerült, pedig én csak ezt olvastam el, ő meg szegény naponta olvashat ilyeneket.
2022. máj. 9. 14:59
 7/14 anonim válasza:
72%
Komolyan, ti nők minek mentek bele távkapcsolatokba???
2022. máj. 9. 15:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Ő is így ír 😂😂😂😂 meg hát nincs azzal semmi baj el lehet azt olvasni
2022. máj. 9. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy titkol valamit.
2022. máj. 9. 16:32
 10/14 anonim válasza:
76%
Szerintem is van valakije. Talán személyesen el kellene menned hozzá hátha őszinte lesz szemtől szembe. De nem muszáj fáradnod, ezzel csak magadnak segítenéd a lezárást de az fix, hogy el kell engedned.
2022. máj. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!