Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan felejtsem el őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Sok hasonló kérdés van. Az én esetem mégis kicsit másabb. Abban különbözik hogy nagyon érzelmes vagyok kapcsolat téren fiúként, annak ellenére hogy kapcsolaton kívül mindenki erős személyiségnek tart. Első nagy szerelmem, egy év van mögöttünk. A válás is különbözik a legtöbb ilyen kérdéstől mivel mindketten szeretjük továbbra is egymást, de ő nagyon makacs és nehéz időket él át. Időre lett volna neki szükség, ami végül szakítás lett mivel nem látta tisztán az érzéseit és nem tudott erőt fektetni a kapcsolatba
2022. ápr. 26. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha azon agyalsz, hogyan felejtsd el, akkor biztosan sose fog menni, egyszerűen ennek időt kell hagyj, ismerkedj, hobbi, sorozatozz, minden ami eltereli a figyelmet róla. Ha ő is szeret még, meg te is őt, próbáljátok meg újra, de ha nem megy, ne eröltessétek, lehet majd a jövőben, mikor másképp gondolkodtok+ tapasztaltabbak lesztek újra egymásra találtok. Ne alázkodj meg, de légy kedves és megértő.
2022. ápr. 27. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Sokat segítenek a szavaid, a kapcsolatunkba csak én fektettem energiát ezért most várnám hogy ő kezdeményezzen felém. Viszont nagyon makacs és könnyen elhitet magával olyan érzéseket amik nem igazak. Összefutottam vele és már azon az allason van hogy én dobtam ki a cuccaival együtt, pedig ez nem igaz. Félek hogy ő az a lány aki a másik felem ebben az életben, és hogy nem fogok mást találni aki hozzá hasonló.
2022. ápr. 29. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, ha az ember szerelmes ezt érzi, hogy tuti ő volt a másik felem. Közben meg, ha a másik feled lenne, vagy az is akkor nem kezdene téged hibáztatni és neked lelkiismeretfurdalást okozni, amivel ő is tudja, hogy csak azt akarja elérni, hogy elhitesse önmagával is, itt nem ő a hunyó, hanem te. Minél többet mondja ezt magának + másnak is elhiszi majd, közben legbelül tudja, hogy nincs így, de már ciki lenne bevallani mindenkinek, hogy hazudozik össze-vissza, és nárcisztikus. Vagy! csak így próbál lerázni. "Te vagy a hibás mindenért, ezért nem működött ez az egész" így neki sokkal könnyebb ki és tovább lépni. Én biztosan nem eröltetném, még van, hogy az idősek is megtalálják újonnan a második másik felüket, nemhogy mi fiatalok :D de hidd el, majd a másik lánynál ugyanezt fogod érezni, és de boldog leszel, hogy most ez meg így alakult, meg arra is rájössz, hogy mennyire nem éri meg megalázkodni és visszakönyörögni magad, mert akkor 100x jobban megleszel becsülve + a te gondolkodásod is más lesz. Ezt meg fogd fel tapasztalatnak. Most nehéz, de idővel jobb lesz!
2022. ápr. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!