Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek hogyan felejtsem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyan felejtsem el őt!?

Figyelt kérdés
Ma van 4 hete hogy elhagyott a párom egy másik lányért. 2 és félévig voltunk együtt. Nagyon szerettem és szeretem sajnos most is. Letiltott,én zaklattam őt és beszélt ezért velem. Aztán múlt héten feloldott,megint elkezdett hitegetni, de együtt vannak még. Mellettem 6honapja És felkavart újra pedig már kezdtem belenyugodni hogy ő nincs már. Elkezdett hitegetni belül örültem neki hátha újra vele lehetek. Aztán tegnap óta megint nem szól hozzám. Hiába irkaltamm mit csináljak hogyan tudnám elfelejteni. Az a baj ha látom hogy írt, nem bírom ki hogy ne írjak vissza
2022. jan. 18. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogom megérteni, hogy mi olyan nehéz ezen, letiltod és kész. Fogadd el, hogy vége van, elhagyott téged, de utána mégis hiteget, milyen ember az ilyen?

Legyél a barátaiddal, majd ők segítenek elfelejteni.

2022. jan. 18. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Befolyásol megakarja tiltani hogy máshoz menjek. Teljesen ossze zavar
2022. jan. 18. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy zavar össze, csak nem tudod elfogadni hogy vége van. Ha ő többet is akarna (amit nem akar természetesen), mi a hónaljgerinces ótvar -----nak van értelme olyanhoz visszamenni, aki dobott másért? Szerinted nem dobna megint azonnal, mikor lenne rá lehetőség? Spoiler: de.

Tiltás, törlés. Nincs olyan hogy "nem tudom megállni hogy írjak", ennyire akaratgyenge nem lehetsz. Szedd össze magad egy kicsit és állj úgy hozzá, hogy vége van, nem akarod folytatni, semmiképpen nem jönnél össze vele.

Legyél a barátaiddal, foglald el magad, kösd le a figyelmed. Idővel jobb lesz, de míg olvasgatod a hulladék üzeneteit, addig sírhatsz minden nap.

2022. jan. 18. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hátha folyamatosan ezt csinálod akkor nem leszel más csak egy kapca rongy, férfi létemre van annyi büszkeségem hogy ilyet nem csinálok, érdekes pár nőnek milyen alacsonyan van az a bizonyos tartása.
2022. jan. 18. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
"megakarja tiltani hogy máshoz menjek" - De te szépen letojod és elmész máshoz. Ő csal meg és még irányítani is akar? Nem már. Legyél barátokkal, sportolj, foglalkozz a hobbijaiddal, ezen felül pedig azonnal ajándékozz neki egy tiltást.
2022. jan. 18. 23:12
 6/8 MDaniel98 ***** válasza:
47%
Ilyen emberrel ne foglalkozz, és próbáld meg eltávolítani az életedből, mindegy mennyire szereted még, egyszer úgy is elmúlik majd.
2022. jan. 19. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod, hogy ez a kapcsolat rossz neked. Az, hogy előbb elhagy, majd "befolyásolni" próbál, arra utal, hogy az elhagyás is eszköz volt arra, hogy megtörjön téged (magyarán: nem kizárt, hogy manipulatív bántalmazóval van dolgot).

Teljesen normális, hogy fáj, ha elhagynak, de az emberek ezt túl szokták élni. Idővel megtanulod, hogyan kell ilyesmiből kigyógyulni. Olvass picit utána, hogyan működnek az emberek és az emberi játszmák, különösen a bántalmazós játszmák, mielőtt belesodródnál egy ilyen kapcsolatba.

[link]

2022. jan. 19. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért nem tiltod le Te? Mit beszélgetsz vele egyáltalán?

Ha ezt engeded neki, akkor meg is érdemled, már ne haragudj.

2022. jan. 19. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!