Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátnőmnek, vagy csak túlgondolja és nekem van igazam?
Figyelt kérdés
Szerinte amikor éppen nem látjuk egymást egy nap akkor egész nap beszélgetnünk kéne és mondani éppen hogy ki mit csinál, vagy másnem este megbeszélni hogy ki mit csinált aznap, a második verzió teljesen oké de most ha semmi komoly nem történt miért kell mindig minden apró dologról tudnia a másiknak?
Másoknak mi a véleménye erről?
2022. ápr. 24. 16:10
1/6 anonim válasza:
Alapvetően neked van igazad. Teljesen hülyeség ennyit beszélni, főleg ha nincs miről.
Azon túl pedig a személyes találkozókról veszi el a témákat, hisz mindent tudtok egymásról.
Ezt a távkapcsolat tudja megváltoztatni, ahol muszáj többet beszélni, de persze ott sem minden pillanatban.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell egésznap beszélnetek. Bőven elég ha reggel/este felhívjátok egymást vagy írtok egymásnak, röviden megbeszélitek mi volt aznap. Nem kell nagyon részletesen. Viszont én szeretem ha valaki azért ad valami életjelet magáról napközben.
4/6 anonim válasza:
Nincs igaza. Az szerintem okés, ha esetleg megkérdezed a másikat estefele, hogy mit csinált aznap, vagy hogy jelenleg mit csinál. De azt se olyan "nyomozósan", olyan nagyon részletesen, hanem csak szimplán milyen volt a napod, történt-e valami érdekes, stb. Ha pedig történt valami érdekes aznap, vagy valami, amit elszeretnél mesélni, akkor elmeséled. Nem kell minden apró dologról beszámolni viszont. Ha pedig nem történt semmi érdekes aznap, akkor ennyi volt, nem kell minden apró dologról tudnia a másiknak. Szóval ez a "mit csináltál ma?" kérdés tökre okés, de nem szabad az ilyennek kihallgatás szerűnek történnie.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nincs igaza. Mi is full szerelmesek vagyunk a barátnőmmel, de mégsem beszélünk egész nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!