Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok nem lenne fenn a 3 fő közösségi médiaplatformon?
Úristen, dehogy, sőt. Az mondjuk zavarna, ha ezzel erkölcsileg feljebb pozicionalna magát azoknál, akik viszont fent vannak.
30N
Azon megsértődni, hogy nem az én elvárásaim szerint éli az életét kicsit erős lenne, nem?
Ezek az alkalmazások nem kötelezőek és én se nagyon használom ezeket.
Tiktokon lementek pár vicces videót, amit ketten megnézve nevetünk egy jót.
Instán napi 1 percet töltök, hogy megnézzem az értesítéseket. Az is inkább csak azért van, ha meg akarok nézni valakit (mondjuk egy színészt) végig tudjam nézni a profilját.
Fb: talán ezen töltöm a legtöbb időt, kb 20-30 percet naponta. Ez is csak azért, mert tematikusan tudom beállítani, hogy mi érdekel és jó olvasgatni csoport bejegyzéseket.
Más a szórakozását és ismereteit fórumokról, internetről, könyvekből vagy youtuberól szerzi.
Az én barátom egyiken sincs fenn. Pontosabban van neki, de nem nagyon használja.
Nekem csak facebook-om van, néha megnézem a csoportokat, pár éve volt instám, de letöröltem, mivel nem láttam értelmét, hogy mindenki képeket rak ki nap mint nap.
Szóval nem zavar.
Van saját életünk.
18L
Hát... Az én barátnőmet nem zavarja. Nekem csak Facebookom van, de az is csak munka miatt. Egyébként ahogy már más is írta, mi a saját életünknek örülünk, nem a másénak.
21/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!