Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a meleg férfiaknak jövök be?
A helyzet az, hogy a nagyon kedves, nagyon aranyos, feltűnően barátságos férfiakat álltalában melegnek nézik, és annak hiszik.
Ez szerencsére nem mindig van így. Én egy régebbi munkahelyemen a férfi munkatársaimat a következő megszólításokkal illettem:
Husikám, nyuszikám, csillagom, tökikém, meg ehhez hasonlóak.
Hallottam a hátam mögött, hogy mindíg pusmognak
Egyszer aztán, ebédet hozott be az igen dekoratív párocskám, és teljesen le voltak döbbenve.
Mintha hideg zuhany alá álltak volna.
Változz meg! Húzz egy szexi tangabugyit vagy tegyél a tökhöz a nadrágba még 2 zoknit, hogy lássák van ott valami és fújd fel magad mint egy pulyka aztan mosolyogj a lányokra.
Feltétlenül ki kell lépned abból az állapotból amiben vagy gyilkos ösztöneid lesznek amit majd nem birsz uralni (pl. Mosollyal szerzel egy lányt akit sírva lassan darabolsz fel).
Ha tovabb tartod az allapotod es elég erős leszel akkor megölöd magad vagy így vagy úgy de lehetsz öngyilkos is vagy tömegmészárló. Te választod meg a színt és formalitást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!