Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én vagyok a hibás azért ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás azért ha az évfordulónkon lenne más programom is?

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy a barátőimmel lenne egy programom (amit nem lehetne átteni) a barátommal való évfordulómon de csak este 11től legkorábban... Egyébként a barátommal tölteném az egész napot annyi, hogy nem aludnék ott nála,hanem körülbelül 11-kor elmennék tőle. A barátom ezen teljesen kiborult nem akar elengedni. Jogos hogy így kiborult vagy én vagyok a hibás,hogy aznapra mást is terveznék? (4 éves évforduló) L/19

2022. ápr. 8. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Engem az is érdekelne, hogy mi az a halaszthatatlan barátnős program.

Van amit esetleg megértenék, de egy szokványos estéért dobni az picit fura lenne. Nem rendeznék ezért jelenetet, de elgondolkodnék rendesen, hogy mit is jelenthetek számodra, mennyire fontos neked ez a kapcsolat??

Azért ha ő is csak lelépne sörözni a haverjaival azon lehet te is kiakadnál.

De ha pl olyan programod lenne amit nagyon szeretsz és ritka alkalom akkor nyilván örülnék, ha mennél, hiszen egy élmény lenne számodra, legyen ez egy színházi darab, vagy valami hasonló kaliberű dolog, ami limitált.

2022. ápr. 8. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Abból a szempontból érthető a kiakadása, hogy egy évforduló minden évben ugyanakkor van, azaz valószínüleg tisztában voltál vele, hogy pont akkorra szervezed a csajos programot is. Természetesen az túlreagálás, hogy nem enged el, mert semmi joga sincs erre, de meg tudom érteni. Az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek.
2022. ápr. 8. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

A többség aki itt válaszolt, volt már egészséges kapcsolatban? Sokan nem is ünneplik az évfordulókat. 4 év után meg olyat mondani, hogy nem enged el, az elég erős red flag.

Egy fokkal érthetőbb a duzzogás, ha tényleg inkább csajos pizsiparti lenne, de ha mondjuk egy koncert? Vagy a "programom van" az csak nekem jelent tényleges programot?

2022. ápr. 9. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Kapcsolatban éltek, ha érted tesz ilyet, akkor illene neked is megtenned... Ha elmész, azzal jobban ártasz a kapcsolatotoknak.
2022. ápr. 9. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Jó, hogy rajtam kívül egy embert zavar ez a "nem akar elengedni" dolog...
2022. ápr. 9. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15# biztos sugar daddy vagy hogy mondják tudod. XD
2022. ápr. 9. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, ismétlem. Egy EGÉSZSÉGES párkapcsolatban nincs hiszti akkor, ha programod van. Igen, az évforduló mindig ugyanakkor van, de ehhez egy rendezvény sem fog alkalmazkodni és ezt egy normális ember megérti.

A válaszadók 90%-a meg remélem nem kerül addig kapcsolatba, amíg ilyen a felfogásuk, hogy kalitkába kell zárni a párjukat. Mert utána nem csak évforduló van, hanem Valentin nap, meg névnap meg szülinap, még később meg "miért pont ma, mikor mára vettem szabit".

2022. ápr. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!