Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás azért ha az évfordulónkon lenne más programom is?
Engem az is érdekelne, hogy mi az a halaszthatatlan barátnős program.
Van amit esetleg megértenék, de egy szokványos estéért dobni az picit fura lenne. Nem rendeznék ezért jelenetet, de elgondolkodnék rendesen, hogy mit is jelenthetek számodra, mennyire fontos neked ez a kapcsolat??
Azért ha ő is csak lelépne sörözni a haverjaival azon lehet te is kiakadnál.
De ha pl olyan programod lenne amit nagyon szeretsz és ritka alkalom akkor nyilván örülnék, ha mennél, hiszen egy élmény lenne számodra, legyen ez egy színházi darab, vagy valami hasonló kaliberű dolog, ami limitált.
A többség aki itt válaszolt, volt már egészséges kapcsolatban? Sokan nem is ünneplik az évfordulókat. 4 év után meg olyat mondani, hogy nem enged el, az elég erős red flag.
Egy fokkal érthetőbb a duzzogás, ha tényleg inkább csajos pizsiparti lenne, de ha mondjuk egy koncert? Vagy a "programom van" az csak nekem jelent tényleges programot?
Kérdező, ismétlem. Egy EGÉSZSÉGES párkapcsolatban nincs hiszti akkor, ha programod van. Igen, az évforduló mindig ugyanakkor van, de ehhez egy rendezvény sem fog alkalmazkodni és ezt egy normális ember megérti.
A válaszadók 90%-a meg remélem nem kerül addig kapcsolatba, amíg ilyen a felfogásuk, hogy kalitkába kell zárni a párjukat. Mert utána nem csak évforduló van, hanem Valentin nap, meg névnap meg szülinap, még később meg "miért pont ma, mikor mára vettem szabit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!