Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás azért ha az évfordulónkon lenne más programom is?
éjszakai program barátnőkkel...
Hát nem tudom....
Hát ha megbeszéltétek, akkor nyilván illik tartani. De ha a barátnőddel előbb beszeltetek meg akkor mond el neki.
Nem akkora tragédia hogy nem alszotok együtt, bár nem tudom alapvetően mennyit vagytok együtt.
Napközben legyél vele, este meg barátnős program.
Ezek szetint elfelejtetted az évfordulót mikor lebeszélted a csajos programot?
Ez a "kapcsolat" ezer sebből vérzik.
Mondjuk kezdve azzal, hogy a barátnője vagy, és nem a tulajdona / kutyája / rabszolgája. Nincs olyan, hogy nem enged el. Önálló ember vagy. Én eleve nem maradnék olyan mellett, aki meg akarná szabni, hogy hová mehetek, meg hová nem.
Aztán ott van a megértés és empátia teljes hiánya. Valami nem úgy történik, ahogy azt ő diktálná, zsigerből elkezd mocskolódni. Én valahogy nem így képzelek el egy társat...
Persze, a törtnethez azért az is hozzá tartozna, hogy mi is az a halaszthatatlan esemény, de ettől függetlenül a hozzáállását önzőnek, arrogánsnak, és telhetetlennek tartom.
Egy évfordulót meg nem csak ottalvással lehet megünnepelni. Ráadásul nem is valami kerek évforduló.
#5 "Ezek szetint elfelejtetted az évfordulót"
Nem mindenki egy két lábon járó Google naptár.
Nehogy már az legyen egy kapcsolat fokmérője, hogy minden hülyeségre percre pontosan, egy hónapra előre emlékezzen az ember... Nem ezen múlik, hogy valakit mennyire szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!