Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy lány akivel fél éve össze jöttem (most már az exem). Elején szépen haladtunk aztán találkozunk és beszélt a szüleinek rólam és nem engedték hogy együtt legyünk. Egy faluból vagyunk egyébként én 23 ő 16 Elvileg a kor miatt, de szerintem más volt a dologba. Titokban szoktunk találkozni azt is pár percre (mikor ment suliba ki kísértem a bmegallohoz vagy mentem elé a sulihoz es haza buszoztam vele). Ő igergette, hogy beszél otthon en remenykedtem. Jött a vírus és sulik bezártak, találkozni így nem tudtunk ekkor voltunk már együtt 4 hónapja kb és nem beszélt otthon a szüleivel mindig. Könyörgtem szinte már hogy akkor valahogy oldja meg hogy találkozzunk és ő még ideges is lett sokszor főleg ha felhoztam hogy mikor beszél már a szüleivel, mert ha szeret és velem akar lenni muszaj lesz. Kitert a valasz elől mindig. Aztán utoljára már észre vettem, hogy nem is érdeklem annyira. Nem akart velem ejjel telefonalni sem, ha valami bajom volt és megszerettem volna vele beszélni ő kiakadt és inkább elment aludni és rakta ki magáról a képeket (ő ha haragudott rám valamier, nekem ilyenhez kedvem nem volt nagyon, hogy magam mutogassam ilyenkor, szóval nem értettem) . Aztán szakitottam, mert rajottem hogy ugyan úgy maradna minden, mert én bármit megtettem volna érte tényleg, volt úgy hogy másik városba mentem el érte hogy lathassam mikor a bnojenel volt , pedig pár házzal arrébb lakott,ő meg ha itt volt nála barátnője és kértem hogy menjenek setalni ki és úgy találkozunk kiakadt és azt mondta hogy "majd lesz valami", mert hogy anyukaja elvileg nem engedte sehova, de az akkori exevel el engedte mindenhova, aki 18 volt akkor az exem meg 14...érdekes volt . Mikor szakitottam vele azt mondta hogy utal és játszottam vele és letiltott mindenhonnan kb ... Ezer rosszul érzem magam, pedig miatta is tettem pontot a dolog végére, mert fiatal és ha nem lehet velem meg nem is tesz érte akkor, mindketten lépjünk tovább és legyen massal boldog ha velem nem . Mi a véleményetek erről?2020. aug. 11. 19:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem jogosan szakítottál. Az egy dolog, hogy a szülei korlátozzák, de ahogy látom, ő az ujját sem mozdította volna meg az ügy érdekében, aztán még te játszol vele, na persze... Jobban jártok így.
2/5 anonim válasza:
Nagyon gyerekes a csaj... nem akarta még igazán. Nagyon sajnállak, hogy így jártál, de túl kell lépni rajta, találni fogsz olyat, aki nem 5 percet szán rád(pláne, ha ilyen közel laktok-minden más kifogás volt az exednél is)-
4/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem sebzett meg xd de jó volt utolsó.
2020. aug. 11. 22:01
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már túl tettem magam rajta, tudnám mit tudtam szeretni egy ilyenen istenem xddd
2020. okt. 29. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!