Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékötlet a lánynak akivel régóta kavarok? 17 éves lesz 1 hónap mulva, valami jó ötlet?
Ékszer;
-Karkötő
-Nyaklánc
-Gyűrű
Ezek közül ügyelj arra, hogy ne legyen túl giccses, vagy túl drága. Egy lánynak elsőre zavarbejtő lehet, ha egy nagyon drága ajándékot kap egy fiútól.
-Ha mondjuk tudsz festeni, rajzolni, vagy faragni, vagy valami ilyesmi, akkor csinálhatsz neki valami apróságot. Nekem például az ilyen ajándékok nagyon sokat jelentenek nekem, mert tudom, hogy az illető rám szánta az idejét és energiáját azzal, hogy készített nekem valamit. :)
-Kulcstartó, toll, naptár.
Bár, ez szerintem kicsit sablonos ajándék.
-Dekoráció szobába, vagy hűtőmágnes (például lehet olyan mágnes is, amin egy közös képetek van)
-Egy vicces plüssállatka (Ez viszont nagyon személytől függ hogy mennyire örül neki!)
-Ha van valami hobbija, akkor azzal kapcsolatban adhatsz neki ajándékot, például szeret olvasni, akkor vehetsz neki könyvet
Most egyenlőre ennyi jutott az eszembe. Remélem, tudtam segíteni! <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!