Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Teljesen össze vagyok zavarodva!
Van egy férfi(28 éves) több mint 2 és fél éve beszélgetünk egymással.És van egy velem egy korú fiú(19 éves) akivel kb 4 hónapja ismerjük egymást. Együtt vagyunk március 12-óta. Nagyon kedves,figyelmes,aranyos,cuki,okos és még sorolhatnám...Az az igazság az h párkapcsolatot szeretne normálisat,mivel sajnos csak van mikor egy hónapban 2x találkozunk,többet szeretne,több időt velem tölteni.De házasság stb.ilyenre nem is gondol,meg kb 1-2 évre tervez mondta is. És nem is kellene a házasságot még erőltetni,nyilván nagyon friss dolog ez köztünk,alig ismerjük egymást.Nincs szerelem egyikünk részéről sem.Viszont én cigánylány vagyok,úgy lettem nevelve hogy nincs csavargás,itthonról csak úgy eljárkálás.És már kezd apámnak nagyon idegesítővé válni,hogy csak találkozgatunk,nincs köztünk úgy semmi,nem akar magához költöztetni.Nem is volt még nálunk,anyámék nm tudják hogy ki ő,képet láttak csak róla. Viszont a másik fiú vagy pali meg elvenne engem,elmondása szerint elszeretne venni feleségül,család stb.Nem tudom melyiket válasszam.Mert igazából én régen szerettem ezt a palit,csak voltak rossz tettei felém,és emiatt elmúlt a szerelmem iránta.
A másikat meg még nem szeretem,de valami érzés van bennem hogy mégis csak öt válasszam,meg nem akarok hazudni neki,átverni őt,nagyon aranyos tényleg.Ugyanakkor meg tudom,nm biztos hogy hosszú életű lesz a szüleim miatt a kapcsolatom vele.Nem tudom mi tévő legyek azt válasszam aki elvesz engem feleségül,együtt lakunk és szerettem is őt meg mai napig van bennem egy fajta kötődés felé vagy a másikat válasszam ami úgy mond bizonytalan a családom miatt? Mert nem engednek majd egy idő után találkozni vele.
Én nem ismerem annyira a cigány hagyományokat, ismerősi körömben van egy lány, akinek gyorsan hozzá kellett menni a barátjához, mert kiderült, hogy lefeküdtek.
Az idősebbet semmiképp ne válaszd, rosszul bánt veled.
Házasság nélkül nem ismerkedhetsz? A korodbelit nem tudnád otthon bemutatni?
Én nem vagyok cigány, de nekem is ragaszkodtak a szüleim ahhoz, amit te is írtál, ne csavargás legyen, hanem az udvarló jöjjön át.
Lehet akkor jobban elfogadnák a szüleid és nem kéne azonnal házasodnod sem. Így ha mégsem tartós a kapcsolat, akkor könnyebb kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!